ONDARA CELEBRA LA SEUA 7a SANT SILVESTRE EL 28 DE DESEMBRE

sant silvestre 2017

 

La Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara organitzen aquesta cursa per acomiadar l’any, en la que hi haurà premis a les millors disfresses, destacant novament el seu vessant solidari en favor de la Residència

Ondara, 20.12.17. Ondara celebrarà per setè any consecutiu una cursa Sant Silvestre de 4 quilòmetres per acomiadar l’any d’una forma sana i divertida; una carrera en què els participants podran córrer disfressats. Igual que l’any passat, serà una prova solidària, la recaptació de la qual es destinarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Per a això, la inscripció en la carrera tindrà un preu de 2 euros, segons han donat a conèixer en la presentació de la Sant Silvestre la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i els representants del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner, Paco Giner, i Juan Ginestar.

La 7a Sant Silvestre d’Ondara se celebrarà el dijous 28 de desembre de 2017. Es donaran premis als participants que porten les millors disfresses. També es premiarà als tres primers classificats femení i masculí. L’eixida serà a les 20 hores des del Prado, i des d’allí els participants recorreran 4 quilòmetres pel nucli urbà, fins a arribar novament a la meta en el Prado.

Les inscripcions es podran efectuar en www.somesport.com. Els dorsals es podran arreplegar una hora abans de la prova en el punt d’eixida, moment en què es realitzarà el donatiu de dos euros. La recaptació obtinguda per la participació en la cursa es destinarà al 100% a la Residència d’Ondara. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest esdeveniment, l’objectiu del qual és passar una estona divertida practicant esport. Després de la cursa, hi haurà una xocolatada popular per a tots els participants.

La 7a Carrera Sant Silvestre d’Ondara està organitzada per la Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, i Ondara Custom Club, així com de diversos negocis col·laboradors. Mar Chesa ha volgut agrair la gran resposta ciutadana obtinguda després de la crida efectuada enguany des de la Regidoria d’Esports, demandant l’ajuda de voluntaris per a poder garantir la seguretat de la cursa. Des de la Regidoria d’Esports s’havia realitzat una crida perquè persones dels clubs, entitats esportives i escoles esportives municipals col·laboraren en l’organització de la Sant Silvestre. I han sigut moltes les persones que han volgut col·laborar en aquesta prova solidària, que podrà realitzar-se amb total seguretat. La Regidora d’Esports ha agraït la seua ajuda a totes les persones que s’han oferit com a voluntàries.

Sant Silvestre 2017 CARTELL-001

Publicado en Actualitat, Esports.