LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS ORGANITZA LA CAVALCADA DE REIS D’ONDARA 2018

BAIXA_Reis'18_Ondara-02

La Cavalcada eixirà des del Centre Social i passarà pels carrers la Pau, Sant Domenec, Avinguda Doctor Fleming i General Bosch; i el portal de Betlem estarà ubicat dins del Prado

Ondara, 19.12.17. Un any més, els xiquets i xiquetes d’Ondara gaudiran de la tradicional Cavalcada de Reis Mags, que tindrà lloc el divendres 5 de gener de 2018, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. Aquest entranyable acte nadalenc farà les delícies dels més menuts i menudes d’Ondara, els que esperen amb il·lusió aquesta Cavalcada, carregada de màgia i encant. L’espera arribada a Ondara de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient començarà a les 18:00 hores. Serà en aquest moment quan Melcior, Gaspar i Baltasar, muntats en carrossa i acompanyats pel seu seguici, recorreran els carrers d’Ondara, repartint caramels entre xiquets i majors.

La Cavalcada de 2018 mantindrà el canvi d’itinerari dut a terme des de 2016. Les carrosses passaran per la travessia de l’antiga nacional. L’eixida de la cavalcada serà des del Centre Social i l’itinerari discorrerà pel carrer Germanies, Avinguda Marina Alta, carrers la Pau i Sant Domenec, fins a arribar a la Plaça del País Valencià i l’Avinguda Doctor Fleming; des d’allí, arribaran a General Bosch i al Prado, a l’interior del qual estarà muntat el Portal de Betlem. Els Reis Mags adoraran el xiquet Jesús i, posteriorment, atendran tots els xiquets i xiquetes d’Ondara, es faran fotos amb ells i arreplegaran les seues peticions; tot això, dins de l’edifici, a fi d’evitar que possibles incidències climatològiques afecten la celebració de l’acte.

La gran cavalcada inclourà música i personatges d’animació d’actualitat, entre altres animacions, i comptarà amb la participació, entre altres, dels quintos de 2018, l’Associació del Crist 2018, els Festers de la Soledat 2018, els júniors MD d’Ondara, actors de La Passió, el grup de ball de l’Escola de gimnàstica rítmica d’Ondara, així com amb la Unió Musical d’Ondara d’Ondara; d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals; i amb grup de percussió Ondarattack, per la qual cosa hi haurà un gran ambient musical i festiu en tota la cavalcada, que comptarà amb sorpreses i fantasia, i amb el Betlem vivent al Prado.

cavalcada 2017 (1)

La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velazquez, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest acte tan entranyable, desitjant que xiquets i majors siguen partícips d’aquest acte que s’ha preparat amb molta il·lusió.

D’altra banda, des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha recordat que, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO) i amb els Festers de la Soledat 2018, el dimecres 3 de gener a les 18 hores s’oferirà en la Plaça del País Valencià una gran xocolatada per a públic infantil, amb animació musical. En l’acte, els xiquets i xiquetes d’Ondara podran entregar les seues cartes que seran arreplegades pels emissaris dels Reis Mags.

recollida-cartes-reis-mags

Publicado en Actualitat, Ajuntament.