LA MISSA DEL DIUMENGE DE RAMS PRENDRÀ EL PRADO COM A ESCENARI AQUEST DIUMENGE 20 DE MARÇ

 

L’Ajuntament cedeix un any més a la Junta Central de Confraries aquest espai, donat el caràcter públic i multitudinari d’aquest acte

 

Ondara, 14.03.16. L’edifici del Prado d’Ondara tornarà a acollir, aquest diumenge 20 de març, la missa del Diumenge de Rams. Igual que en els últims anys, l’Ajuntament d’Ondara ha tornat a cedir a la Junta Central de Confraries l’edifici del Prado per a efectuar aquesta missa a cobert, donat el caràcter públic i multitudinari de l’esdeveniment.

 

La missa del Diumenge de Rams marcarà l’inici dels actes de la Setmana Santa d’Ondara; una de les més vistoses i emblemàtiques de tota la comarca. A més de les Processons, a les que assisteixen centenars de persones de tota la Marina Alta i entre les que destaca la Processó del Sant Enterrament (Divendres Sant), a Ondara se celebren també actes destacats, com l’Encontre, que té lloc el Diumenge de Pasqua.

 

A la Setmana Santa d’Ondara participen un total de set Confraries: Confraria de la Soledat, Confraria de la Dolorosa, Confraria del Crist de l’Agonia i les Set Paraules, Confraria de la Verònica, Confraria del Sepulcre, Confraria de la Pietat i Confraria de Jesús Natzarè. De nou, la Setmana Santa d’Ondara comptarà amb actes i processons tots els dies.

 

Aquest diumenge 20 de març, Diumenge de Rams, a les 12 hores tindrà lloc la Celebració de l’Entrada Triomfal de Jesucrist a Jerusalem, amb concentració de fidels i confraries a l’Ermita del Santíssim Crist de l’Agonia per a la benedicció dels Rams i les Palmes. A continuació se celebrarà la Processó de les Palmes fins al recinte del Prado, on se celebrarà la Santa missa.

PORTADA 2016

Valencia 1Valencia 2

 

 

Publicado en Actualitat, Associacions.