ONDARA CELEBRARÀ LA SETMANA DEL COMERÇ LOCAL DEL 21 AL 27 D’OCTUBRE

El 25 d’octubre és el Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana per valorar al comerç de proximitat

Ondara, 17.10.24. L’Ajuntament d’Ondara, a través de l’ADL-AFIC i la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, se suma un any més a la commemoració d’aquesta efemèride que commemora la Generalitat Valenciana: 25 d’octubre, Dia del Comerç Local, i enguany, del 21 al 27 d’octubre se celebrarà a Ondara la «Setmana del Comerç Local».

Per aquest motiu, i per a donar visibilitat a aquesta efemèride, hui s’ha presentat a l’Ajuntament d’Ondara la campanya «Herois de poble – Comerç local d’Ondara» amb el lema «El que es compra a Ondara, es queda a Ondara». Aquesta campanya, que vol posar en valor el treball dels comerciants i l’aposta dels ciutadans pel comerç local, ha estat presentada per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual; i la tècnica ADL – AFIC, Ana Cotaina.

Durant la Setmana del Comerç Local a Ondara, del 21 al 27 d’octubre 2024, els empresaris i comerciants d’Ondara adherits a la campanya lluiran unes xapes identificatives com a “Heroi de Barri”; però també els clients podran lluir-les, perquè «ells també són herois i heroïnes». Des de l’organització s’ha convidat als comerços i empreses d’Ondara a participar en aquesta campanya, col·laborant amb l’ACO. Els establiments participants rebran borses, xapes per repartir entre els clients i el cartell de la campanya. A més, al balcó de l’Ajuntament d’Ondara es penjaran lones reivindicant el paper del comerç local ondarenc, i utilitzant imatges de comerciants i empresaris reals en la pell de superherois.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.