L’AJUNTAMENT D’ONDARA POSA A PUNT ELS CENTRES EDUCATIUS PER A L’INICI DEL CURS 2024-2025

Ja està tot a punt perquè el pròxim dilluns 9 de setembre comence el curs escolar en infantil, primària i secundària

Ondara, 03.09.24. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Manteniment d’Infraestructures, que dirigeix Miguel Gomis, ha dut a terme una sèrie de tasques, labors de manteniment i obres de cara a l’inici d’aquest nou curs escolar, en diferents espais, tenint en compte les necessitats plantejades per la Regidoria d’Educació, que dirigeix Rosa Ana Marí. Unes obres executades per mitjà del personal de manteniment i de la Brigada Municipal SINMA, de cara a la reobertura dels centres educatius el pròxim dilluns 9 de setembre, data de començament del nou curs 2024-2025 en Infantil, Primària i Secundària.

D’una banda, s’han realitzat totes les actuacions de posada a punt tant en l’interior com en els patis dels centres educatius, sol·licitades per la direcció del Sanchis Guarner i Marjals. El Regidor de Manteniment d’Infraestructures, Miguel Gomis, ha explicat que algunes de les principals tasques que s’han executat han consistit en la reparació del lluït dels pilars en el Sanchis Guarner i la seua pintura; així com la pintura de les taules de fusta; la revisió de tota la llanterneria, llavamans i wc, i totes les reparacions de pintura necessàries. A més, s’han revisat i arreglat tots els aparells d’aire condicionat de tots els centres (i s’han canviat dos que tenien mal funcionament); i s’ha realitzat la neteja dels vidres exteriors també de tots els centres. També s’han dut a terme tasques de pintura; reparació dels sanitaris; treballs de jardineria; manteniment de la gespa artificial; i també s’han fet treballs de fusteria amb la reparació de portes.

D’altra banda, quant a l’edifici de l’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà, que està gestionada per l’empresa municipal SINMA, s’han executat les reparacions i manteniment necessaris de les instal·lacions, tant en l’interior de les aules, com en les zones comunes i en la zona exterior i pati, incloent-hi l’àrea enjardinada i de gespa artificial. Les labors han inclòs, entre altres, el repàs de tots els aparells d’aire condicionat; el manteniment del pati i de l’arbratge; i en llanterneria, el repàs a totes les aixetes i termos. Cal esmentar que en l’Escoleta, la Regidoria de Manteniment d’Infraestructures va a procedir al canvi de la tela metàl·lica que separa aquest centre educatiu del pàrquing annex. I també cal destacar l’imminent inici, aquesta mateixa setmana, de les obres de la nova coberta accés a l’escoleta infantil municipal; una obra valorada en 28.500 euros, que va ser el primer projecte més votat en els pressuposts participatius 2023, que s’executen enguany 2024. En aquest cas, les obres es realitzaran en horari de vesprada per no interferir en l’horari lectiu de l’escoleta.

** AJUNTAMENT D’ONDARA **

Publicado en Actualitat, Ajuntament.