JOAN MUT, NOU COORDINADOR DE LES ESCOLES MUNICIPALS DE FUTBOL I BÀSQUET D’ONDARA

Ondara, 02.09.24. Comença una nova temporada per a les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, amb una important novetat, com és fusionar la coordinació de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara en Joan Mut, que és des del mes s’agost el nou coordinador d’ambdues escoles. Es pretén així donar un impuls i potenciar la figura de coordinador, que es dedicarà en exclusiva a aquestes tasques, solucionant totes les qüestions que puguen sorgir el cap de setmana.

El nou coordinador ha sigut presentat oficialment pel Regidor d’Esports, Lluís Fornés, als integrants de les Escoles Esportives Municipals de Futbol i de Bàsquet d’Ondara, en les reunions prèvies celebrades amb motiu del començament de la temporada 2024-25. Segons ha explicat el Regidor d’Esports, Lluís Fornés, arran de la dimissió de l’anterior coordinador de futbol i de la jubilació del coordinador de bàsquet, es va optar per traure una plaça de coordinador més professionalitzada per a totes dues modalitats, que dedicarà la seua jornada completa a les funcions de coordinació.

Joan Mut és Mestre de Magisteri i Educació Física i ja és coneixedor de les escoles esportives municipals d’Ondara, havent sigut anteriorment entrenador de l’escola de bàsquet; també ha sigut coordinador d’activitats extraescolars en centre educatiu. Compaginarà la seua tasca de coordinador amb l’entrenament de l’equip sènior Femení de Bàsquet d’Ondara, de l’escola multiesportiva i dels querubins de l’escola de futbol.

Entre les seues aportacions a la coordinació global de bàsquet i futbol, es troba la creació d’un programa de treball per objectius, específic en cada categoria, així com la creació d’un reglament de règim intern de compliment per la comunitat educativa (alumnes, famílies i entrenadors), amb el respecte com un dels pilars fonamentals. En les reunions de pretemporada, celebrades els passats 26 i 27 d’agost, també s’ha recalcat la importància de la projecció d’una imatge adequada per part de les escoles, a través de l’obligatorietat de portar l’equipació oficial (xandall) en les diferents activitats esportives.

REGIDORIA D’ESPORTS ** AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.