EL FOLK VALENCIÀ DE MALA DEBUTARÀ AQUEST DIJOUS A LA PLAÇA VICENT ANDRÉS ESTELLÉS D’ONDARA

La proposta del proper dijous 22 d’agost dins del programa Cultura a la fresca de la Regidoria de Cultura apostarà pel talent femení d’aquesta jove formació valenciana

Ondara, 19.08.24. Reprenent l’agenda d’actuacions de l’estiu, aquest proper dijous 22 d’agost el programa Cultura a la fresca de la Regidoria de Cultura presentarà una nova intervenció per a la dinamització de les nits d’agost a Ondara. I és que després de l’espectacle Llunació amb Eva Ferrer a la guitarra i Lidia Santacreu als versos i de l’actuació dels Bass Duo en l’obertura de la campanya, aquesta setmana arriba el torn del trio folk de la Ribera, Mala, les integrants del qual actuaran aquest dijous a la Plaça Vicent Andrés Estellés ondarenca (darrere del Prado, part oposada al Moll).

Pel que fa a la trajectòria d’aquesta jove agrupació, Mala és una banda de folk valencià que pretén construir el seu bagatge estètic amb recursos endèmics a partir d’influències melòdiques americanes i britàniques. De la mà de les alzirenques Casandra Cameo a la veu i Letícia Marrades a la guitarra, al ritme de la percussió menor està a càrrec de Marta López, de Russafa.

Talent femení i alhora valencià que amenitzarà una vetlada que en aquest cas tindrà lloc a la Plaça de Bous d’Ondara dins la itinerància amb què s’engegà una iniciativa que pretén dinamitzar les nits i els diferents barris del municipi durant l’estiu de 2024, tal com expressà en la presentació del programa la responsable de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Àngels Grimalt Vives. No debades, en les següents cites per als dijous d’agost es podrà de nou sopar al carrer amb música en directe. A les 21 hores se soparà i, a continuació, s’oferirà l’actuació. De fet, tal com incidí Vives en la presentació del programa, la darrera actuació de Cultura a la fresca l’encapçalarà el cantautor Lluís el Sifoner amb el recital en acústic que tancarà el cicle el proper dijous 29 d’agost a la Plaça 9 d’octubre.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Ondara facilitarà taules i cadires, així com olives, cacaus i tramussos. Cal reservar plaça a la Casa de Cultura d’Ondara o al telèfon 677997201.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.