L’AJUNTAMENT D’ONDARA BONIFICARÀ AMB UN DESCOMPTE DE 3 EUROS ALS MEMBRES DE LES ASSOCIACIONS LOCALS EN EL CONCERT SONAFILM DEL 24 D’AGOST

El preu reduït de 17 euros serà per les entrades de grada i s’hauran d’adquirir a través del representant legal de cada associació

Ondara, 02.08.24. A fi de facilitar l’assistència al VI Festival de Música de Cine de la Marina Alta, Sonafilm 2024, l’Ajuntament d’Ondara, en Junta de Govern Local, ha aprovat aquesta setmana bonificar amb una reducció de preu de 3 euros en la compra de l’entrada per al concert de cloenda del Sonafilm, a totes les persones que pertanguen a una associació local (associació que estiga degudament inscrita en el registre municipal d’Associacions de l’Ajuntament d’Ondara).

El descompte de 3 euros serà efectiu en la compra de les entrades de grada (el preu de les quals és de 20 euros), per al Concert de Cloenda del Festival Sonafilm 2024, que se celebrarà el dissabte 24 d’agost a la Plaça de Bous d’Ondara a les 23 hores, en Homenatge a John Williams, el qual oferirà un recorregut per les més destacades bandes sonores del més premiat compositor de Hollywood. Amb aquesta reducció, les persones associades podran adquirir les entrades de grada al preu de 17 euros. Aquestes entrades amb descompte s’hauran de comprar físicament en la Casa de Cultura d’Ondara (no online). La forma d’aconseguir les entrades amb preus reduïts serà a través dels presidents/tes i/o representants legals de les associacions locals. Serà aquest representant el que encomane el nº de entrades directament a preu reduït en la Casa de Cultura d’Ondara, per a totes les persones interessades de la seua associació. Des de les associacions podran informa-se i resoldre els seus dubtes contactant directament amb el Regidor d’Associacionisme i Participació Ciutadana, Miguel Gomis.

Respecte al concert, cal destacar que la música de John Williams, el més guardonat compositor de Hollywood i autor de les inoblidables bandes sonores de “La Guerra de las Galaxias”, “Indiana Jones” o “Parque Jurásico”, protagonitzarà el 24 d’agost a les 23:00 hores en la Plaça de Bous d’Ondara el concert de clausura de la sisena edició de Sonafilm, el Festival de Música de Cine Marina Alta. Amb el títol d’Homenatge a John Williams, l’espectacle està organitzat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ondara i recorrerà les més destacades creacions de l’artista. La música serà interpretada per la Universal Symphony Orchestra, junt amb els cors de la Universitat Politècnica de València i el Cor Infantil CODA, sota la direcció del mestre José Martínez Colomina. En total, es pujaran a l’escenari més de 150 músics, en el que serà el concert amb la formació més gran de la història de Sonafilm. La Universal Symphony Orchestra és l’orquestra resident de Sonafilm i està especialitzada en bandes sonores de cine i videojocs. De projecció internacional, l’agrupació compta amb una dilatada trajectòria professional en espectacles a gran escala. El director titular de l’orquestra és José Martínez Colomina, la carrera del qual inclou diversos premis i reconeixements tant nacionals com internacionals. Quant al programa del concert de Sonafilm del dissabte 24 d’agost a la Plaça de Bous d’Ondara, inclourà en la primera part la Suite de “Parqué Jurásico”, Suite de “Tiburón”, Suite de “E.T. El Extraterrestre”, “Throne Room End Title” de “La Guerra de las Galaxias”, i en la segona part “Somewhere in my memory” de “Solo en Casa”, “Raiders March” de “Indiana Jones”, “A prayer for peace” de “Munich”, “Viktor´s Tale” de “La Terminal”, “Hymn to the fallen” de “Salvar al Soldado Ryan” i “Superman March” de “Superman”.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.