LA JUNTA ONDARENCA DE L’AECC ANUNCIA UNA NOVA CAMPANYA DE PREVENCIÓ SOLAR PER A AQUEST DIUMENGE 4 D’AGOST

  • L’Ajuntament d’Ondara, l’Ajuntament de Dénia i la Creu Roja col·laboraran novament en aquesta setena intervenció estival de l’Associació Espanyola Contra el Càncer
  • La campanya tindrà lloc a la Platja Partida Estanyó Nord de Dénia des de les 10:30 hores

Ondara, 29.07.24. La Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha organitzat per a aquest diumenge 4 d’agost a la platja Partida Estanyó Nord (Les Marines, Dénia) una nova campanya de prevenció del càncer de pell. Es tracta del 7è any en què des de la Junta Local d’Ondara se celebra aquest tipus de campanya solar a la platja per a la visualització de pigues.

Aquesta campanya preventiva i informativa se celebrà en horari matutí des de les 10:30 hores en un dels dies de més afluència de persones a la platja com és el primer diumenge d’agost. L’acció consistirà a oferir al públic informació sobre el càncer de pell, les pigues sospitoses, els tipus de melanoma i com detectar-los i previndre’ls. Per a això es comptarà amb la col·laboració de professionals de la salut, i d’una taula amb material informatiu. Si més no, pels que fa als especialistes que hi col·laboraran enguany trobem les doctores Ana Morell, Joana Cruanyes i Almudena Monteagudo així com al doctor Juan Montes. La campanya compta, com en les anteriors convocatòries, amb el suport i col·laboració de la Creu Roja, i dels Ajuntaments de Dénia i d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Associacions.