EL COMPOSITOR VALENCIÀ DAVID POSTIGUILLO GUANYA EL PRIMER PREMI DE COMPOSICIÓ PER A DOLÇAINA I PIANO VILA D’ONDARA EN LA SEUA 8A EDICIÓ

El també compositor Adrià Salvador Alzina i Cendra aconsegueix el Premi del Públic

Ondara, 07.10.24.El compositor valencià David Postiguillo es va alçar amb el Primer Premi de Composició per a Dolçaina i Piano Vila d’Ondara en la seua 8ena edició per la peça «Roig Piripipip». Aquest premi, amb una dotació econòmica de 1.250 euros, està patrocinat per l’Ajuntament d’Ondara. Per la seua banda el compositor de Pego Adrià Salvador Alzina i Cendra va guanyar el Premi del Públic, dotat amb 500 euros i concedit per la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters, gràcies a la peça «Transcendint els temps del poble».

Aquestes obres van ser les finalistes de l’edició d’enguany 2024; unes obres que van ser interpretades per l’ondarenc Josep Alemany a la dolçaina i per l’alacantí David González al piano, en l’acte de lliurament dels premis, celebrat divendres passat 4 d’octubre a la Casa de Cultura d’Ondara, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara . Els i les presents van gaudir d’un gran concert perquè, a més, també es van interpretar altres peces, com ara «Sinèrgies», que va guanyar l’edició de 2023 i que també és obra de David Postiguillo, o «Caricatures», obra finalista a la 5a edició d’aquest premi.

Jordi Dominguis, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Ondara i Regidor de Normalització Lingüística, va ser l’encarregat de lliurar els premis als guanyadors. Ell va voler destacar la qualitat de les obres i també «la gran actuació que han fet Josep Alemany i David González».

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Cultura.