INFORMACIÓ D’INTERÈS SOBRE EL CONCERT DEL FESTACARRER 2024: HORARIS, ACREDITACIONS, ACCÉS AL CONCERT, APARCAMENTS…

Ondara, 18.09.24. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha informat sobre qüestions pràctiques relatives al plat fort del Festacarrer 2024, com és el Concert de La Fúmiga, Cactus i VadeRock Bingo Musical en valencià, a la Plaça de Bous d’Ondara, que tindrà lloc el dissabte 21 de setembre des de les 20:30 hores.

Els horaris del concert finalment seran els següents: a les 20 hores començarà amb Va de Rock DJ session; a les 20:30 hores, concert de Cactus, i a les 22 hores, concert de la Fúmiga. A les 23:15, per a culminar l’acte, VadeRock Bingo Musical en valencià. Aquesta programació suposa un canvi en l’horari del concert de la Fúmiga, previst en un principi per a les 20:30 hores, però que s’ajorna fins les 22 hores per motius aliens a l’Ajuntament.

Quant als accessos a la Plaça de Bous per al concert del Festacarrer, cal esmentar que l’accés a la plaça de bous serà lliure i il·limitat sempre amb la polsera d’acreditació per les entrades i eixides habilitades: l’accés a la zona arena es farà per l’entrada de l’Avinguda Doctor Fleming, i l’accés a la zona grada es farà per l’entrada de General Bosch. L’acreditació i obtenció de les polseres per les entrades es podrà realitzar fins el divendres 20 de setembre de matí en la Casa de Cultura (en horari de 9 a 14 i de 16 a 20 hores), i en El Prado a partir del divendres de vesprada (de 16 a 19 hores), i dissabte 21 de setembre de 10 a 13 i de 17:30 a 20 hores. Cal indicar que per motius d’higiene i neteja de l’espai públic, que prohibida l’entrada de menjar i beguda a la plaça de bous.

Quant a les zones d’aparcament, s’habilitaran els aparcaments del carrer Nacions sense Estat, el que s’utilitza també per la fira, el de la rotonda del MasyMas d’eixida cap al Verger i el de la piscina municipal.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.