MALA I EL SEU FOLK ÍNTIM AMENITZAREN ANIT LA PLAÇA VICENT ANDRÉS ESTELLÉS D’ONDARA

  • El programa Cultura a la fresca de la Regidoria de Cultura apostà anit pel talent femení d’aquesta jove formació valenciana en la penúltima cita d’una iniciativa que conclourà el proper dijous 29 d’agost amb l’actuació de Lluís el Sifoner

Ondara, 23.08.24. Amb només un any de trajectòria, les integrants del grup alzirenc Mala demostraren anit a la Plaça Vicent Andrés Estellés ondarenca que la seua irrupció en el panorama valencià és tota una declaració de principis musicals i conceptuals. I és que l’íntim recital que oferiren Casandra Cameo i Letícia Marrades dins del programa Cultura a la fresca de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara suposà una nova intervenció per a la dinamització de les nits dels dijous d’agost al municipi tal com expressà en la presentació del programa la responsable de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, Àngels Grimalt Vives. Acompanyades a la percussió per Josep Pérez, conegut artísticament com a Ona Nua i alhora productor del primer EP de la formació que veurà la llum a la tardor, l’esperit de Mala brillà amb el repàs d’un repertori de lletres acurades forjat entre influències melòdiques anglosaxones i també de casa nostra, tal com les integrants expressaren en l’entrevista que se’ls realitzà en el directe dels Matins de la Veu d’Ondara. Un concert proper i màgic que les alzirenques volgueren dedicar a la seua companya Marta López, la tercera pota del projecte que va ser substituïda per Josep Pérez amb motiu de la seua imminent maternitat.

Talent femení de la Ribera Alta que amenitzà una vetlada que en aquest cas tenia lloc a la Plaça Vicent Andrés Estellés dins la itinerància amb què s’engegà una iniciativa que pretén dinamitzar les nits i els diferents barris del municipi durant l’estiu de 2024. Així mateix, en la propera i darrera cita del proper dijous 29 d’agost es podrà de nou sopar al carrer amb música en directe. A les 21 hores se soparà i, a continuació, s’oferirà l’actuació. De fet, tal com recordà Àngels Grimalt Vives en la darrera entrevista a la Veu d’Ondara, l’última actuació de Cultura a la fresca l’encapçalarà el cantautor Lluís el Sifoner amb el recital en acústic que tancarà el cicle el proper dijous a la Plaça 9 d’octubre del barri del Crist ondarenc.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Ondara facilitarà taules i cadires, així com olives, cacaus i tramussos. Cal reservar plaça a la Casa de Cultura d’Ondara o al telèfon 677997201.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Cultura.