POESIA I SOLIDARITAT CONTRA EL CÀNCER EN EL RECITAL DEL PROPER DIVENDRES 30 D’AGOST AL PRADO D’ONDARA

  • La Junta Local de l’AECC i l’Associació Poetes per la Cultura de la Marina Alta organitzen un recital de poesia sota el títol «Tots contra el càncer» per al darrer divendres d’agost

Ondara, 20.08.24. No és la primera vegada que la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i l’Associació Poetes per la Cultura de la Marina Alta uneixen les seues forces i talent i per això ambdues entitats han anunciat una nova cita per al darrer divendres d’agost que comptarà, tal com a les anteriors edicions d’aquesta iniciativa benèfica, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. Serà el proper divendres 30 d’agost a partir de les 20:00 hores al Prado d’Ondara: emplaçament on es desenvoluparà aquest recital poètic solidari a benefici de la lluita contra el càncer i sota l’engrescador lema «Tots contra el càncer».

Pel que fa a la nova convocatòria, la presidenta de la Junta Local de l’AECC Maricarmen Bisquert ha avançat que hi haurà un donatiu de 5 euros i que novament hi participaran els i les poetes d’una associació que ja ha acompanyat la causa oncològica en les anteriors cites coordinades conjuntament entre ambdues entitats. Si més no, Bisquert ha volgut alhora fer una crida al públic d’Ondara i del conjunt de la comarca per tal que acudisquen a una cita on la poesia i la solidaritat uniran les seues veus contra el càncer.

Publicado en Actualitat, Associacions.