SINMA FINALITZA LA NETEJA INTEGRAL DE LES ZONES I SECTORS ON S’HA CONCENTRAT LA FESTA DE SANT JAUME

  • El pla ha suposat l’articulació de diverses fases, tals com la neteja i baldeig amb aigua calenta a pressió i desinfecció en les zones de màxima afluència durant les festes populars

Ondara, 05.08.24. L’empresa municipal SINMA, encarregada del servei d’arreplegada del fem i neteja viària, una vegada finalitzades les festes populars, va encetar la neteja integral de totes les zones on s’ha concentrat l’agenda d’actes d’enguany. En aquest sentit, s’han realitzat tota una sèrie d’actuacions que finalitzaren la setmana passada, a banda de la realització dels serveis extraordinaris de neteja durant les festes i la neteja prèvia a l’inici de Sant Jaume.

El pla ha suposat l’articulació de diverses fases, tals com la neteja i baldeig amb aigua calenta a pressió i desinfecció en les zones de màxima afluència i totes les zones de garitos, així com la neteja, baldeig i desinfecció en la resta de zones on hi havia trànsit de gent o s’ha realitzat qualsevol mínima activitat. D’altra banda, el programa ha implicat també la neteja i retirada de brossa i vegetació de les zones de garitos, llocs on s’han desenvolupat diferents activitats, també en el riu i voltants, així com la neteja i retirada de les zones ampliades de contenidors amb motiu de les festes.

Pel que fa a aquesta intervenció integral, desde SINMA s’ha valorat l’esforç i implicació dels treballadors i treballadores de l’empresa municipal per tal que els diferents sectors del municipi recuperaren la normalitat, així com una higiene i manteniment adequats en el mínim de temps possible. Així mateix, els responsables de l’empresa pública han agraït la col·laboració ciutadana durant les festes així com durant els treballs de neteja i han demanat disculpes per les possibles molèsties causades.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.