EXTINGIT L’INCENDI DE VEGETACIÓ EN LA ZONA DE MARJALS – XOPAR

Ondara, 05.08.24. Ahir cap a les 20:50 hores es va donar per extingit l’incendi de vegetació d’Ondara, que estava estabilitzat des de les 16:20 hores. El foc es va originar cap a les 14:00 hores d’ahir diumenge 4 d’agost, en la zona Marjals – Xopar, concretament al costat de la variant de la carrereta N-332 al seu pas per Ondara, en la part que està per darrere del pati del Col·legi Marjals, al costat de la zona industrial. La vegetació està molt resseca i va bastar una espurna perquè s’originara un incendi.

Els bombers van arribar de seguida i van aconseguir frenar l’avanç de les flames. Van acudir una unitat de comandament i prefectura, una bomba forestal pesada, una bomba forestal lleugera i una dotació d’un sergent, dos caps i cinc bombers, així com dues unitats de bombers forestals. En les labors d’extinció també van participar dos mitjans aeris.

El foc va mobilitzar efectius de Policia Local d’Ondara i Protecció Civil d’Ondara, els quals van estar des del primer moment participant en les tasques d’extinció i de control de la seguretat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.