L’AJUNTAMENT D’ONDARA I L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS ACO RENOVEN EL SEU CONVENI DE COL·LABORACIÓ PER A 2024

Ondara, 01.02.24. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix Raquel Mengual, ha renovat per a 2024 el conveni de col·laboració anual que subscriu amb l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, ACO. Per mitjà d’aquest conveni, l’Ajuntament d’Ondara concedeix una subvenció a ACO per valor de 5.000 euros, que es vénen a sumar a la resta de campanyes, iniciatives i propostes que es realitzen per part de l’administració municipal per a promocionar el comerç local i als emprenedors locals; així com la tradicional Fira de novembre.

En la reunió de coordinació celebrada recentment en l’Ajuntament d’Ondara per a abordar la planificació de l’any, campanyes, activitats i altres propostes per a 2024, han participat, per part de l’Ajuntament d’Ondara, la Regidora de l’àrea, Raquel Mengual, i la tècnica ADL, Ana Cotaina; i per part d’ACO, la seua presidenta, Inma Peiró, i Maite Aranda, membre de l’executiva.

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.