EL DIVULGADOR CIENTÍFIC I ESCRIPTOR JM MULET PRESENTA DIVENDRES A ONDARA EL SEU ÚLTIM TREBALL

  • «Comemos lo que somos», editat a principis d’any per l’editorial Destino, és un recorregut històric per l’alimentació que ha seguit la raça humana des dels seus orígens fins a la contemporaneïtat
  • La Casa de Cultura d’Ondara acollirà a les 19.30 hores una presentació emmarcada en el programa d’actes de tardor de l’AECC, Associació Contra el Càncer

Ondara, 31.10.23. La programació cultural de novembre a Ondara arrancarà aquest divendres dia 3 de novembre amb un plat fort: la presentació del darrer treball de l’investigador i divulgador científic denier José Miguel Mulet (JM Mulet és, de fet, el seu nom de plume). Si més no, Comemos lo que somos, publicat a principis d’any per l’editorial Destino, és un ampli recorregut històric per l’alimentació que ha seguit la raça humana des dels seus orígens fins a la contemporaneïtat. Un volum rigorós i alhora amé que serà introduït per l’escriptor i periodista ondarenc Jovi Lozano-Seser en el marc d’un acte que tindrà lloc a les 19.30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara i que està organitzat per l’agrupació local de l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer).

Pel que fa a la important trajectòria professional de JM Mulet (Dénia, 1973) cal dir que es catedràtic de Biotecnologia a la Universitat Politècnica de València i investigador a l’Institut de Biologia Mol·lecular i Cel·lular de Plantes, de la qual és vicedirector. En la seua vessant com a divulgador científic ha publicat Los productos naturales ¡vaya timo!, i en l’editorial Destino Comer sin miedo (Premi Prismas 2014 al millor llibre de ciència editat en castellà), Medicina sin engaños, La ciencia en la sombra, Transgénicos sin miedo, ¿Qué es comer sano?, ¿Qué es la vida saludable?, Ecologismo real i, per últim, Comemos lo que somos. Col·laborador de diversos podcasts i programes de ràdio, també és autor de la secció «Ciencia sin ficción» a El País Semanal, de «Fotogrames de ciència» a la revista de divulgació científica Mètode i del blog Tomates con genes. A més, des del seu activisme a les xarxes i com a conferenciant a nivell internacional, ha aconseguit situar els seus treballs entre els més venuts de la seua categoria partint de la defensa de la ciència i l’objectivitat com a antídots contra el perill de les pseudociències, així com de totes les falsedats i mites associats a l’empremta mediàtica de falsos gurús o mitjans.

Publicado en Actualitat, Cultura.