ONDARA CELEBRA PLE EXTRAORDINARI EL DILLUNS 13 DE MARÇ PER APROVAR LA FASE III DELS PROJECTES DE MILLORA DE LES CONDICIONS DE L’ÀREA MARJALS I AV. ALACANT, I POLÍGON INDUSTRIAL MARJALS 5-6-7

El motiu és per a sol·licitar la màxima subvenció possible dins del termini previst en la convocatòria per a Projectes d’Inversió anualitat 2023 de l’IVACE

Ondara, 09.03.23. L’Ajuntament d’Ondara celebra el pròxim dilluns 13 de març una sessió extraordinària del ple de la Corporació Municipal amb un únic punt en l’ordre del dia: l’aprovació de les Memòries Tècniques del projecte de millora de les condicions de l’àrea Marjals i Av. Alacant (Fase III) i projecte de millores als Polígons Industrials Marjals 5-6-7 (fase III). El motiu de convocar una sessió extraordinària ve motivat per a sol·licitar la màxima subvenció possible, dins del termini previst, en la convocatòria de la Generalitat Valenciana – Institut Valencià de Competició Empresarial (IVACE), per a Projectes d’Inversió per a la Millora, Modernització i Dotació d’Infraestructures i Serveis en Polígons, Àrees industrials i enclavaments tecnològics, anualitat 2023.

En la sessió s’eleva a aprovació les 2 Memòries Tècniques. D’una banda, la Millora de les condicions de l’àrea Marjals i Av. Alacant (Fase III), amb un pressupost estimat de 199.015,35 euros, consistent en la instal·lació d’un circuit tancat de televisió (CCTV) connectat a la policia local d’Ondara per a la vigilància del polígon; millores en la mobilitat urbana consistents en adequació de carril-bici i aparcaments per a bicicletes i patinets elèctrics; millora de la xarxa contra incendis mitjançant la instal·lació d’hidrants; millora de la zona verda del polígon; millora viària consistent en renovacions al ferm de la via, senyalització horitzontal i vertical i directoris d’empreses.

D’altra banda, s’eleva la Memòria Tècnica del projecte de millores als Polígons Industrials Marjals 5-6-7 (fase III), amb un pressupost estimat de 198.485,20 euros, que es concreta en millores en la mobilitat urbana consistents en adequació l’habilitació d’aparcaments per a bicicletes i patinets elèctrics; millora de l’enllumenat públic consistent a la instal·lació de lluminàries energèticament eficients; millora de la zona verda del polígon, amb creació de zones biosaludables i instal·lació d’elements de regeneració paisatgística i ambiental; i directoris d’empreses i serveis existents al polígon.

Publicado en Actualitat, Política.