NOTA PREMSA PP ONDARA: EL Partit Popular d’Ondara recrimina a PSPV i Compromís la privatització de la gestió de les escoles esportives i defensa l’interès dels monitors i monitores

NOTA PRENSA PP ONDARA.
EL Partido Popular de Ondara, recrimina a PSPV y COMPROMIS la privatización de la gestión de las escuelas deportivas y defiende el interés de los monitores y monitoras.

El día 10 de Agosto de este mismo año el equipo de gobierno de Ondara formado por COMPROMIS y PSPV, aprobaron privatizar la gestión de las escuelas deportivas. Esa decisión fue muy criticada por el Partido Popular.
Esta privatización cuesta a los vecinos y vecinas de Ondara es de 177.794,80€ anualmente, y además el contrato es de un año es prorrogable hasta 4 años más.
Alex Hernández, portavoz del PP de Ondara, declaró:
Parece mentira que hace solo un mes estos dos partidos políticos presentaron una moción para instar a Ximo Puig para que se realice la reversión de Marina Salud, cuando luego ellos van privatizando servicios públicos´´. Solo 2 meses después de la nombrada privatización, ya está dando que hablar, los monitores y monitoras han dejado de cobrar unos incentivos que según la empresa adjudicataria no sabía nada y no figuraba en el contrato. Hernández pide ahora cumplir que se respeten las condiciones laborales que habían anteriormente cuando la gestión era pública. Nuestro compromiso es con nuestros trabajadores, no con la empresa privada que se adjudicó un contrato que no debería haber existido nunca, cuando el PP vuelva a gobernar yo me comprometo personalmente a romper ese contrato y volver a dar las mismas condiciones laborales a los monitores y monitoras que tanto se han ganado educando y cuidando a nuestros hijos e hijas´´

*Nota de premsa PP Ondara*

OTA PREMSA PP ONDARA.
EL Partit Popular d’Ondara recrimina a PSPV i COMPROMIS la privatització de la gestió de les escoles esportives i defensa l’interès dels monitors i monitores.

El dia 10 d’agost d’aquest mateix any l’equip de govern d’Ondara format per COMPROMIS i PSPV van aprovar privatitzar la gestió de les escoles esportives. Aquesta decisió va ser molt criticada pel Partit Popular.
Aquesta privatització costa als veïns i veïnes d´Ondara és de 177.794,80€ anualment, i a més el contracte és d´un any és prorrogable fins a 4 anys més.
Alex Hernández, portaveu del PP d’Ondara, va declarar:
«Sembla mentira que fa només un mes aquests dos partits polítics van presentar una moció per instar Ximo Puig perquè es realitze la reversió de Marina Salud, quan després ells van privatitzant serveis públics».
Només 2 mesos després de l’anomenada privatització, ja està fent parlar, els monitors i monitores han deixat de cobrar uns incentius que segons l’empresa adjudicatària no sabia res i no figurava al contracte.
Hernández demana complir que es respecten les condicions laborals que hi havia anteriorment quan la gestió era pública.
«El nostre compromís és amb els nostres treballadors, no amb l’empresa privada que es va adjudicar un contracte que no hauria d’haver existit mai, quan el PP torne a governar, jo em compromet personalment a trencar aquest contracte i tornar a donar les mateixes condicions laborals als monitors i monitores que tant s’han guanyat educant i cuidant els nostres fills i filles”

*Nota de premsa PP Ondara*

Publicado en Actualitat, Política.