ONDARA S’ADHEREIX A LA COMMEMORACIÓ DEL 25 D’OCTUBRE, DIA DEL COMERÇ LOCAL, LLANÇANT LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ LOCAL “EL COMERÇ ÉS VIDA”

Se sortejaran 100 carros de la compra i es repartiran 500 exemplars d’un llibre de receptes de cuina tradicionals d’Ondara aportades per comerços del poble

Ondara, 25.10.21. “Comprant al comerç local fas una Ondara millor. El comerç és vida”. Sota aquesta premissa, l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro, ha llançat hui la nova campanya de promoció econòmica local, amb la col·laboració d’ACO, l’associació de comerciants i empresaris d’Ondara.

En l’Ajuntament d’Ondara, l’Alcalde, José Ramiro; la presidenta d’ACO, Inma Peiró, i la tècnica ADL d’Ondara, Ana Cotaina, han presentat aquesta iniciativa, que s’ha donat a conèixer hui, 25 d’octubre coincidint amb la commemoració de l’efemèride del Dia del Comerç Local declarat per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sector Productius, Comerç i Treball: “Dia del Comerç local, 25 d’octubre, la festa de les nostres tendes i parades”. Precisament, l’Ajuntament d’Ondara es va adherir en el ple del passat mes de setembre 2021 a aquesta commemoració, l’objectiu de la qual “és posar en valor la importància del comerç local com a part de la vida d’un poble”, tal com ha recalcat José Ramiro.

Quant a la campanya que s’ha impulsat a Ondara per la Regidoria de Promoció Econòmica, amb la intenció de fidelitzar als clients del comerç local d’Ondara, es van a sortejar 100 carros de la compra entre les persones que realitzen compres en els establiments locals adherits a la campanya. A més, s’ha editat un llibre de receptes de cuina tradicionals d’Ondara, que han sigut aportades i elaborades per alguns dels comerços del poble. L’Ajuntament d’Ondara ha editat 500 exemplars d’aquest receptari, que serà repartit també als clients, en els comerços adherits a aquesta campanya. La campanya de l’Ajuntament d’Ondara “El comerç és vida” es desenvoluparà en els comerços adherits del 2 al 30 de novembre, i la clientela podrà participar en el sorteig realitzant una compra mínima de 20 euros.

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.