EL 29 D’OCTUBRE, «ESPANTA LA POR» EN EL PASSATGE TERRORÍFIC A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA, EMMARCAT AL PROGRAMA «TARDOR JOVE»

Ondara, 20.10.21. Dins de la programació “Tardor Jove” de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, s’ha proposat la primera de les iniciatives del Programa d’Oci juvenil que contempla una activitat mensual durant els mesos de tardor, amb tres activitats (octubre, novembre i desembre) dirigides especialment a la gent jove d’Ondara.

La primera activitat serà el proper divendres 29 d’octubre. Amb motiu de «Espanta la por», s’ha proposat un passatge terrorífic que es durà a terme a la Plaça de Bous d’Ondara (per ser un espai a l’aire lliure i que permet el control de l’aforament). El passatge va dirigit a persones a partir de 12 anys.

«Espanta la por» consistirà en un passatge del terror per la Plaça de Bous, que comptarà amb personatge i efectes que faran passar una estona apta per a valents i valentes que vulguen espantar la por, enfrontant-se a les bestioles.

Es realitzaran passes de grups de 8 persones màxim, cada 15 minuts, i es poden fer les reserves en la web de joventut: https://joventut.ondara.org/ també en la de l’agenda cultural: https://agendaondara.es/ ; per correu en joventut@ondara.org o per WhatsApp al 667949702. El passatge terrorífic es desenvoluparà dins de la Plaça de bous i l’accés serà per la porta del carrer Pintor Segrelles (Porta d’Arrastre).

Cal indicar que «Espanta la por» és la primera de les tres activitats previstes en el Programa d’Oci juvenil de Tardor Jove (Regidoria de Joventut). Per al mes de novembre està prevista una «Escape-room» (27 novembre) i per al desembre una activitat de «Laser tag» (18 desembre). La programació de «Tardor Jove» és gratuïta i consta de tres apartats: «Activa’t», relacionat amb la recerca d’ocupació; tècniques d’estudi, i un programa d’oci juvenil.

REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.