“AJUDA’NS A FER UNA ONDARA MILLOR”; LA NOVA CAMPANYA DE PARTICIPACIÓ PER A ANIMAR A LA CIUTADANIA A PROPOSAR SUGGERIMENTS O PRESENTAR QUEIXES PELS CANALS OFICIALS

15.09.21. L’Ajuntament d’Ondara vol animar que les veïnes i veïns del poble presenten queixes, propostes i suggeriments sobre qüestions d’índole municipal que siguen modificables o esmenables pel propi consistori, a través dels seus diferents departaments municipals. Amb aquesta mesura, segons recalca l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, es pretén animar a la ciutadania a què si el que busquen és una solució real (en compte d’únicament repercussió en diferents fòrums) que acudisquen directament a qui té la potestat de resoldre els problemes, en el cas que siguen una competència municipal, i notifique la incidència, queixa, proposta en qüestió, tenint el compromís de l’Ajuntament de donar una resposta. Així mateix, es recorda a la població que les xarxes socials no són el canal més oportú per a fer arribar queixes, comentaris o propostes a l’Ajuntament d’Ondara.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana d’Ondara , dirigida per Miguel Gomis, s’ha posat en marxa la campanya “Ajuda’ns a fer una Ondara millor”, que es concreta en l’edició d’un fullet tríptic que es repartirà en els diferents edificis i espais municipals i al que es donarà difusió online:

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2021/09/diptic-queixes-i-suggeriments_compressed.pdf

Aquesta campanya consisteix, d’una banda, a informar la població sobre el canal oportú per a transmetre a l’Ajuntament d’Ondara les queixes o suggeriments que es consideren. Aquest canal és el Registre d’Entrada, que pot ser tant físic (oficina del Registre d’Entrada, en l’Ajuntament d’Ondara, amb horari de 8:30 a 14 hores), com amb certificat electrònic a través del https://ondara.sedelectronica.es/ , en el tràmit “queixes i suggeriments”. En presentar per Registre d’Entrada, el ciutadà tindrà el compromís de l’Ajuntament d’Ondara que es donarà una resposta en un temps prudencial i es derivarà la proposta, queixa o suggeriment al departament que corresponga.

D’altra banda, sota l’epígraf “Quin problema tens?”, la campanya també inclou informació sobre els principals telèfons d’interès: Policia Local (092), SINMA (965085045), Ajuntament (965766000), Serveis Socials (965587667), Emergències (112) i altres incidències (Centre de Salut, fugues d’aigua, talls de llum, etc). Amb això es pretén donar una resposta ràpida i una atenció directa a alguns dels principals problemes que puga tenir un ciutadà, i s’anima que ho notifiquen a través d’aquests telèfons.

A més, des de l’Ajuntament d’Ondara es recorda a la ciutadania que els membres de l’Equip de Govern d’Ondara estan a la seua disposició perquè contacten directament amb ells/elles en els casos oportuns; i per a això el seu contacte (correu electrònic, telèfon) està a disposició de tota la població en la web institucional de l’Ajuntament d’Ondara. Aquesta part del fullet, amb les frases “T’escoltem, l’equip de govern està amb tu”; “trasllada’ns les teues propostes o queixes, estem a la teua disposició”, inclou les formes de contacte amb cadascú dels 8 membres de l’Equip de Govern d’Ondara:

Publicado en Actualitat, Ajuntament.