EL CENTRE D’INFORMACIÓ JUVENIL D’ONDARA ÉS, PER SEGON ANY CONSECUTIU, PUNT DE FORMULACIÓ DE SOL·LICITUDS PER A LES AJUDES AL LLOGUER JOVE 2021

Ondara, 11.06.21. L’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Joventut, José Ramiro, acompanyat pel Tècnic de Joventut d’Ondara, Pedro Gil, han donat a conèixer hui que el Centre d’Informació Juvenil d’Ondara, per segon any consecutiu, prestarà el servei de formulació de sol·licituds d’ajudes autonòmiques al Lloguer Jove 2021.

El CIJ d’Ondara és novament punt de formulació de sol·licituds per a les ajudes al Lloguer Jove 2021, impulsades per la Vicepresidència Segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana. En concret, se subvencionen els rebuts del lloguer de l’1 de gener al 31 de desembre de 2021, per als menors de 35 anys (o grups de convivència on tots i totes siguen menors de 35 anys), amb una quantia de fins al 50% de la renda de lloguer per a lloguers de fins a 420 euros/mensuals.

El termini per a presentar les sol·licituds és del 10 al 30 de juny. Les ajudes es podran tramitar acudint al Centre d’Informació Juvenil d’Ondara (Casa de Cultura) del dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i els dilluns i dijous de 17 a 20 hores. Per a ser atesos, es recomana demanar cita prèvia bé per correu (joventut@ondara.org ) o bé per whatsapp al 667949702. Els i les joves interessats i interessades poden obtenir més informació per correu o en la web https://joventut.ondara.org/ on també es poden descarregar la documentació que cal aportar, així com consultar les Bases completes de la convocatòria.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.