ONDARA DEMANA ALS PROPIETARIS LA NETEJA DE LES PARCEL·LES RÚSTIQUES I URBANES PER A EVITAR SITUACIONS D’INSALUBRITAT I RISC D’INCENDIS

Ondara, 27.05.21. L’Ajuntament d’Ondara i la Policia Local informen de l’existència actualment de solars i parcel·les tant rústiques com urbanes, on s’ha acumulat una gran quantitat de males herbes, vegetació inadequada, residus sòlids i, en general, brutícia que són susceptibles d’originar situacions d’insalubritat i risc d’incendi. Des de l’Ajuntament d’Ondara es commina totes les persones propietàries de solars i parcel·les, tant de rústica com urbana, del terme municipal d’Ondara, a realitzar els treballs necessaris de neteja i condicionament abans del 30 de juny de 2021.

En base a l’aplicació de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, la protecció de la salubritat pública i la prevenció d’incendis són competència dels Ajuntaments i en compliment de l’Ordenança de Neteja Urbana de 2001, l’Ajuntament d’Ondara podrà incoar el corresponent expedient d’execució. Així mateix, es recorda que queda terminantment prohibit abocar residus a solars i espais lliures de propietat pública o privada.

Des de l’Ajuntament d’Ondara es demana a la ciutadania la màxima col·laboració en la neteja i manteniment dels solars i parcel·les.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.