LA REGIDORIA D’ESPORTS D’ONDARA COL·LABORA EN EL CAMPUS DE PILOTA MARINA ALTA QUE SE CELEBRA DEL 28 DE JUNY AL 2 DE JULIOL EN CINC MUNICIPIS DE LA COMARCA

Ondara, 25.05.21. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la seua Regidoria d’Esports que dirigeix Mar Chesa, és una de les entitats col·laboradores del I Campus Pilota Marina Alta, que se celebrarà del 28 de juny al 2 de juliol de 2021 en cinc seus: Gata, Parcent, Ondara, Xaló i Beniarbeig. Cada dia es realitzarà el campus en una població, facilitant així l’assistència de tots els xiquets i xiquetes de la Marina Alta. El campus de Pilota Marina Alta va dirigit a xiquets i xiquetes de 4 a 16 anys, i avui ha sigut presentat en l’Ajuntament d’Ondara per l’Alcalde, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el coordinador del Campus, Vicent Molines (seleccionador internacional de Pilota Valenciana i organitzador del Campus junt amb Nitidia Sport),i el representant de Nitidia Sport, Iván Malter. L’Ajuntament d’Ondara col·labora en l’organització del Campus cedint les instal·lacions esportives necessàries (trinquet, piscina, poliesportiu…) així com habilitant un dia l’autobús i l’avituallament necessari per als participants (esmorzar, beguda, etc).

El Campus Pilota Marina Alta comptarà amb sessions tècniques a càrrec dels entrenadors, tots ells professionals de la pilota: Fanni, Giner, Héctor i Néstor; visita de pilotaris de primer nivell; activitats complementàries com a futbol bambolla, gimcana aquàtica, pilota, unflables, lliscador aquàtic, tir amb arc, etc. Cada dia el campus se celebra en un poble participant: dilluns 28 de juny a Gata; dimarts 29 de juny a Parcent, dimecres 30 de juny a Ondara, dijous 1 de juliol a Xaló i divendres 2 de juliol a Beniarbeig. Els Ajuntaments dels pobles amfitrions habilitaran un autobús que passarà per diverses poblacions de la Marina Alta per a arreplegar als participants cada dia.

Les inscripcions es poden realitzar ja en la web del campus: www.campuspilota.com . El preu d’inscripció per a tota la setmana és de 130 euros (hi ha descomptes per a germans). El preu per dies solts és de 50 euros. A cada participant se li entregarà un pack de roba del Campus Pilota Marina Alta, i cada dia es pujarà un àlbum documentant els entrenaments i les activitats realitzades.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha destacat que, en l’àmbit esportiu, per a aquest estiu “tenim com a novetat aquest campus de pilota, i Ondara dóna suport a aquest esport i a aquest projecte necessari, perquè és en unes dates en què els xiquets/tes tenen ganes d’estiu”. Segons ha indicat, l’Ajuntament d’Ondara ofereix tota la col·laboració necessària per a realitzar aquest campus. A més, ha assenyalat que un dels entrenadors del campus de pilota serà Néstor Portes, pilotari professional que és un dels entrenadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara.

Segons ha recalcat el coordinador del Campus de Pilota, Vicent Molines, “s’ha projectat un campus de màxim nivell, amb jugadors professionals i monitors de la Marina Alta, que pretén apropar el campus de pilota valenciana a xiquets i xiquetes de tota la comarca”; per a això es comptarà amb l’autobús que portarà als participants cada dia a la seu corresponent. És, afirma, un campus específic de pilota, amb entrenaments tècnics i tàctics molt especialitzats, dirigits a la millora de la pràctica de la pilota per part dels assistents; si bé comptarà també amb altres activitats lúdiques i complementàries. Iván Malter, com a representant de Nitidia Sport, empresa especialitzada en campus esportius professionals principalment d’àmbit futbolístic, ha indicat que la intenció a l’hora de projectar aquest campus de pilota Marina Alta ha sigut per a donar-li a la pilota valenciana la importància i professionalitat que mereix.

Publicado en Actualitat, Esports.