L’EXPOSICIÓ “EXILI IL·LUSTRAT” ES POT VISITAR FINS AL 22 DE MARÇ A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 12.03.21. Fins al 22 de març es pot visitar a la Casa de Cultura d’Ondara l’exposició itinerant, oferida per l’IVAJ, titulada “Exili Il·lustrat”. La mostra, composta de diversos panells, es pot visitar en l’horari de la Casa de Cultura: de 9 a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores. A la Casa de Cultura d’Ondara se segueix el protocol específic per a evitar la propagació de covid-19.

“Exili Il·lustrat” és una exposició amb 36 vides, 36 persones dibuixades per 36 il·lustradors i il·lustradores, per entendre el drama de viure el desarrelament obligat. Alguns no tornaren mai. Altres tornarien anys després. Més de 500.000 homes i dones, la majoria anònims, es van veure obligats a abandonar el territori espanyol en acabar la guerra.

REGIDORIES DE CULTURA I JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.