LA REGIDORIA DE SANITAT D’ONDARA INFORMA DEL CURS GRATUÏT ONLINE “COM VENTILAR UN ESPAI TANCAT PER A EVITAR EL CONTAGI PER CORONAVIRUS” DEL COL·LEGI D’INFERMERIA D’ALACANT

Ondara, 11.02.21. La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha informat de la pròxima celebració, via telemàtica, del curs gratuït del Col·legi d’Infermeria d’Alacant titulat “Com ventilar un espai tancat per a evitar el contagi per coronavirus”.

El curs es podrà realitzar a través de SalusLife, servei de formació online del que disposem en el Col·legi dirigit a la ciutadania. La inscripció es pot realitzar ja a través de la següent adreça web:

https://www.saluslife.app/alicante

El curs “Com ventilar un espai tancat per a evitar el contagi per coronavirus” s’impartirà entre el 15 de febrer i el 15 de març. Des de l’inici de la pandèmia, la ciutadania s’ha vist obligada a incorporar al seu dia a dia diverses mesures de prevenció. La distància de seguretat, la màscara i el llavat de mans s’han convertit en ferramentes indispensables per a frenar l’avanç del coronavirus i la veritat és que, a mesura que la comunitat científica va coneixent el comportament d’aquest virus, ens veiem obligats a canviar les nostres rutines socials. La transmissió per aerosols s’ha posicionat com una de les vies de transmissió més comuna. Per això, per a poder realitzar activitats en interiors amb el menor risc possible, es necessiten unes pautes clares i que permeten sentir-se el més segur possible. En aquest sentit, la ventilació ha cobrat especial importància, però perquè aquesta mesura siga eficaç, s’ha de fer bé, assegurant el recanvi de l’aire i sense exposar-se a excessos de corrents o baixades de temperatura innecessàries.

La formació es realitzarà a través d’un complet, però al mateix temps senzill, campus virtual. Aquesta activitat està emmarcada en la política del Col·legi d’Infermeria d’Alacant de promocionar la salut i la prevenció de la malaltia entre els membres de la nostra societat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.