EL TALLER D’OCUPACIÓ «SEGÀRIA: UN PARC PER A TOTS I TOTES» I EL CURS D’ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS REPRENEN LA SEUA FORMACIÓ ONLINE

Ondara, 15.05.20. El passat 27 d’abril van reprendre la seua formació, mitjançant formació on line, el Taller d’Ocupació denominat “Segària: Un parc per a tots i totes”, i el curs de formació impartit per l’Ajuntament d’Ondara “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”.

Per a poder realitzar aquesta formació no presencial mentre dure l’estat d’alarma, el propi Ajuntament d’Ondara ha dotat a 10 alumnes de tablets i connexió a internet per a poder seguir aquesta formació. Cal recordar que al taller participen 10 alumnes en l’especialitat de Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes, Certificat de Professionalitat de nivell 1, i en el curs d’ atenció sociosanitària a persones depenents en institucions socials participen 15 alumnes i es tracta de Certificat de Professionalitat de nivell 2.

Aquestes formacions s’impartixen a Ondara des de finals de 2019, amb la subvenció del Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball).

curs-1 IMG-20200102-WA0006

** Fotos d’arxiu, corresponents a l’inici dels cursos al desembre de 2019**

Publicado en Actualitat, AFIC.