L’AJUNTAMENT D’ONDARA COL·LABORA EN L’ACTIVITAT DE VOLUNTARIAT DE NETEJA I PLANTACIÓ D’ARBRATGE DE LEROY MERLIN

jornada convivencia leroy (1)jornada convivencia leroy (2)

jornada convivencia leroy (5)jornada convivencia leroy (6)

Ondara, 05.11.19. El diumenge 3 de novembre es va celebrar en una zona verda municipal de l’àrea del parc comercial d’Ondara, una jornada de convivència i voluntariat dels empleats de l’empresa Leroy Merlín Compact, ubicada al costat eixa àrea. En concret, unes 60 treballadores i treballadors d’aquesta empresa van realitzar una plantació d’arbratge en el tram final del carrer Alcanalí, de la zona del parc comercial d’Ondara.

jornada convivencia leroy (3)jornada convivencia leroy (4)

L’acció va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, amb la coordinació de les Regidories d’Urbanisme i Medi Ambient (dirigides respectivament per Francesc Giner i Pere Picornell), i amb el recolzament logístic de la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament d’Ondara (PIMON). L’Ajuntament d’Ondara va aportar el material, vehicle, ferramentes i arbres ( en concret, 16 xops i 8 moreres).

jornada convivencia leroy (7) jornada convivencia leroy (8)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.