CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 2 NOVEMBRE 2019

IMG-20191104-WA0014-1IMG-20191104-WA0013-1

IMG-20191104-WA0016 IMG-20191104-WA0015

ALEVÍ MASCULÍ

EEM ONDARA 57- 20 CB. PEGO

Quart partit de lliga que ens enfrontava al C.B. Pego, disputat aquest dissabte dia 2 de novembre a la 13.00 en el pavelló municipal d’Ondara.

Partit assequible per als nostres en el qual aconseguim guanyar els sis quarts. Deixant al CB Pego sense opcions durant tot el partit. Aconseguint així la victòria final.

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 48 – 57 C.D PAIDOS DÉNIA

Quart partit de lliga que ens enfrontava al CD Paidos de Dénia disputat el dissabte dia 2 de novembre a les 11.30 en el pavelló municipal d’Ondara.

Partit molt igualat, guanyant quatre quarts cada equip, però en el qual vam anar a remolc des del segon quart, amb un parcial encaixat de 4 – 15, massa diferència en el marcador que arrosseguem fins al final de la trobada. malgrat el treball no aconseguim rebaixar la diferència en el marcador.

Partit per a reflexionar i adonar-nos que no ens podem relaxar en cap moment del partit.

INFANTIL MASCULÍ A

EEM ONDARA 70-55 CB PEGO

Molt bon partit el jugat per l’equip infantil masculí a casa davant un rival que en pretemporada ens havia guanyat. Els nostres tenien ganes de jugar este partit i demostrar del que són capaços i més contra un dels invictes que de guanyar-los quedaríem empatats en la classificació en primera posició. A pesar de que les distàncies eren curtes en el marcador els nostres sempre anaren per davant en tota la primera part, guanyant els 4 quarts disputats i arribant amb avantatja de deu punts al descans. La segona part, excepte un moment de reacció del visitants, va ser controlada pels nostres en tot moment parant aquesta reacció i ampliant la diferència fins la vintena de punts que els visitants varen “maquillar” amb 5 punts als últims segons de partit. Molt bon treball de tot l’equip i a continuar treballar.

JUNIOR MASCULÍ

CB CASINO CAMPELLO 45- 46 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Partit molt igualat el que jugaren els juniors a Campello i així ho demostrando els 4 parcials 13-12, 12-11, 13-13 i l’últim, el que ens donà la victòria, 7-10.

No fou un partit gens brillant dels ondarencs ja que fallaren moltes entrades senzilles i això impossibilità que s’escaparen en el tanteig en el primer quart que fou el que millor es defengué i es furtaren molts balons. Els de Campello es vegeren amb possibilitats de guanyar i aprofitant la seua major alçada defengueren molt bé la seua anella.

Tot i això, els ondarencs demostraren molta sang freda en l’últim quart, controlaren els nervis i s’emportaren una victòria molt important en un mal partit.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto, Joan Soler 2, Genís 6, Pau 22, Vicente 5, Arturo 2, Adrian 5, Sergi 4.

Publicado en Esports.