GRAN PARTICIPACIÓ EN LES FESTES DEL BARRI DEL CRIST D’ONDARA 2019

El diumenge, la processó va culminar els festejos, que enguany han estat organitzats per l’Associació del Crist

Ondara, 18.06.19. El Barri del Crist d’Ondara va viure un multitudinari i festiu cap de setmana, amb la celebració de les seues tradicionals festes, que enguany, al no haver-hi Festers 2019, han estat organitzades per l’Associació del Crist, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. L’Associació del Crist ha volgut donar les gràcies a l’Ajuntament d’Ondara i a tots els col·laboradors per la seua contribució a les festes del barri.

FOTOS GASPAR CRIST 2019 (1)

Associació del Crist. FOTO GASPAR

El diumenge 16 de juny, últim dia de les festes, les activitats religioses van ser les protagonistes de la programació, que va culminar a la nit amb la Processó en Honor al Santíssim Crist de L’Agonia; un acte que va comptar amb la presència de centenars de persones i que va posar el colofó a aquests festejos.

El dijous, el concert de la Banda Infantil i Juvenil de la UMO, i de la Colla de Dolçaines i Tabals, van comptar amb la participació de moltes persones, que van presenciar un concert espectacular. El divendres a la nit, el públic va gaudir amb La Rendición y Tòxic en directe. La nit del dissabte, després dels sopars populars als carrers, l’actuació de Mariachis Tololoche va ser tot un èxit de participació, així com també el concert del trio La Guarida. El diumenge, els amants de la pilota van gaudir al trinquet municipal de la partida de professionals d’escala i corda entre De la Vega i Pere contra Fageca i Javi a benefici de la Residència.

FOTOS GASPAR CRIST 2019 (3) FOTOS GASPAR CRIST 2019 (2)

*FOTOS GASPAR*

La missa del divendres, l’ofrena del dissabte, i la missa i la processó del diumenge, van posar el contrapunt religiós als actes més lúdics. El dissabte a la vesprada, els veïns del barri del Crist van rendir homenatge al seu patró amb la tradicional ofrena floral al costat de la capella. Ja el diumenge, la missa i la visita a la Residència al matí, i la processó en honor al Crist a la nit, van culminar els festejos. Després de la qual cosa, es va procedir al nomenament de la Comissió de Festes del Crist 2019.

FOTOS GASPAR CRIST 2019 (4) FOTOS GASPAR CRIST 2019 (5)

*FOTOS GASPAR*

Des de la Regidoria de Festes i Tradicions, la seua responsable dels últims anys, Mari Carmen Velázquez, ha agraït a l’Associació del Crist la seua implicació i el seu esforç per a fer possible la celebració de les Festes del Barri del Crist 2019, i també ha agraït als veïns la seua participació en tots els actes programats. Així mateix, ha recalcat el suport de l’Ajuntament a aquests festejos. Una vegada concloses les festes del barri del Crist, Ondara es prepara ara per a celebrar les Festes Patronals en Honor a la Mare de Déu de la Soledat, que se celebraran del 4 al 9 de juliol 2019, i en les que s’estrenarà Miguel Gomis com a nou Regidor de Festes d’Ondara, després de la presa de possessió de dissabte passat.

Publicado en Actualitat, Associacions.