L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX PODIS EN TOTES LES CATEGORIES DE LA LLIGA COMARCAL 2018-2019 DE RASPALL

Ondara s’alça amb l’or en aleví; plata en benjamí, cadet i juvenil, i bronze en infantil

Ondara, 17.06.19. Divendres passat es va celebrar a les instal·lacions esportives d’Els Poblets la cloenda de la Lliga Marina Alta 2018-2019 de les diferents modalitats esportives, amb el lliurament de trofeus i medalles als equips millor classificats de la comarca.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va aconseguir cinc podis, en les cinc categories de la lliga comarcal (que correspon a la modalitat de raspall): plata en benjamí, or en aleví, bronze en infantil, i plata en cadet i juvenil. Aquestes classificacions corresponen a la lliga de raspall que els equips d’Ondara porten disputant des de principis de temporada, junt amb les escoles de la Marina Alta.

lliga comarcal benjami

lliga comarcal alevi

lliga comarcal infantil

lliga comarcal cadet

lliga comarcal juvenil

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, va ser l’encarregada de lliurar els trofeus als representants dels cinc equips d’Ondara, i va felicitar als pilotaris i als seus entrenadors pels seus èxits esportius en la lliga de la comarca.

L’equip benjamí d’Ondara de la lliga comarcal està compost per Dani Serra, Uxue Arbona, Joan Garrido i Izan García. L’equip aleví està integrat per Arnau Mas, José Miguel Sastre, Hugo Marí, Andreu Mullor i José Mengual. L’equip infantil, integrat per Gorka Arbona, Quico Roselló, Alex Serra, Luca Mahiques, Mateu Guitart i Joan Mullor. L’equip cadet, integrat per Josep Chesa, Andreu Mas, Felipe Solano i Adrià Duro. L’equip juvenil, està integrat per Josep Sapena i Marc Estellés.

Publicado en Actualitat, Esports.