COMENÇA EL I CAMPIONAT DE PILOTA GROSSA AL TRINQUET D’ONDARA

fase ondara pilota grossa 8 setembre

En la seu d’Ondara, en categoria sénior s’ha classificat directament “Picanya”, i en Veterans A “Bot i Braç” i “Pilota Dénia”, que jugaran el proper cap de setmana a l’Abdet els quarts de final

En Veterans B, els equips del grup d’Ondara “Mestres” i “Retoria” es jugaran en dues setmanes el seu pas a les semifinals de Parcent

Ondara, 10.09.18. Ondara, seu del I Campionat de Pilota Grossa (que està organitzat pels Ajuntaments de l’Abdet, el Genovès, Ondara i Parcent, amb la col·laboració de la Coordinació de Pilota Valenciana de la Direcció General d’Esport i la Federació de Pilota Valenciana), va acollir dissabte passat 8 de setembre les partides de la fase prèvia que té com a seu el Trinquet de Pilota Grossa d’Ondara. La jornada va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, els quals van explicitar el suport i col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara per a fomentar la pràctica de la modalitat de Pilota Grossa, a través d’aquest primer campionat d’àmbit autonòmic.

En el cas de la seu d’Ondara, hi ha 9 equips participants: tres de categoria sénior (Albert’s, CPV Picanya i Escoto i Ramiro); quatre de categoria veterans A (Dénia I 2018, Bot i Braç, Pilota Dénia i Tripilota) i dos en categoria Veterans B (Mestres i Retoria, que juguen en el grup de Parcent). Les partides disputades en la jornada prèvia del 8 de setembre en la seu d’Ondara van culminar amb la classificació següent: Categoria Sénior: 1r – Picanya, 2n – Albert’s, 3r – Escoto i Ramiro. Categoria Veterans A: 1r – Bot i Braç, 2n – Pilota Dénia, 3r – Tripilota i 4t – Dénia I 2018.

En el cas de categoria sénior, l’equip que es classifica del grup d’Ondara per a la següent fase i que disputarà els quarts de final el pròxim cap de setmana en l’Abdet és Picanya. En categoria Veterans A, es classifiquen directament per a jugar els quarts de final els dos primers; Bot i Braç i Pilota Dénia, mentre que Tripilota (tercer de grup) es jugarà la seua participació en quarts de final en la partida que disputaran aquest dimecres 12 de setembre a les 19 h. al Trinquet d’Ondara contra el tercer classificat del grup de Parcent. En categoria Veterans B, les partides de Mestres i Retoria, del grup d’Ondara, se celebraran en un parell de setmanes per a disputar el seu pas a la semifinal de Parcent.

Cal recalcar que aquest passat cap de setmana del 8 i 9 de setembre, es va jugar a les quatre seus (L’Abdet, el Genovès, Ondara i Parcent) la jornada prèvia de totes les categories. El cap de setmana següent, el del 15 i 16 de setembre, serà l’Abdet la seu on es jugaran els quarts de final de totes les categories, coincidint en la fira gastronòmica anual del poble. A continuació, el cap de setmana del 23 de setembre, seran les semifinals a Parcent, on també hi haurà una partida de raspall femení. I per a culminar, el cap de setmana del 29 de setembre es jugaran les finals a Ondara, on també hi haurà una partida de raspall adaptat al trinquet municipal.

Publicado en Actualitat, Esports.