LES INSCRIPCIONS PER A LA I TROBADA PILOTA GROSSA (SETEMBRE 2018) ES PODEN REALITZAR FINS AL 17 DE JULIOL

cartell p.grossa

 

 

Una de les seus d’aquesta trobada d’àmbit autonòmic serà el Trinquet Municipal d’Ondara, que acollirà també la final

La protecció i la promoció de la pilota valenciana són unes de les finalitats del departament de Coordinació de pilota valenciana de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Coherent amb aquestes finalitats, ha col·laborat de manera activa en l’organització de la I Trobada de pilota grossa junt amb els Ajuntaments de l’Abdet, Ondara, Parcent i El Genovés.

El sistema serà tipus seu:

– 8/9 de setmana de setembre: cada seu acollirà uns equips de diferents categories (la seu serà triada per l’equip a l’hora de fer la inscripció) i es disputaran les partides de la primera fase.

– 14/15 de setmana de setembre es disputaran Quarts de final.

– 21/22 cap de setmana de setembre es disputaran les Semifinals.

– 28/29 cap de setmana de setembre la Gran Final (que es jugarà al Trinquet Municipal d’Ondara, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara).

Hi haurà diferents categories: Mixta Infantil, mixta Cadet, mixta Juvenil, mixta Sènior (qualsevol edat), mixta Veterana A (40 – 59 anys), mixta Veterana B (60 anys o més), Femenina i Professional.

Seguint el següent enllaç podreu formalitzar la inscripció, que acaba el 17 de juliol a les 23:59, i trobareu tota la informació detallada sobre la Trobada en un enllaç anomenat Reglament tècnic:

https://www.ceice.gva.es/web/deporte/i-trobada-de-pilota-grossa

La quota d’inscripció és de 5€ (samarreta i despeses de gestió) per participar en el campionat. A més, les jugadores i els jugadors que no disposen de llicència de la FPV o que no estiguen inscrits als JECV, hauran d’afegir 6€ (Assegurança).

En l’ingrés, haurà de constar com a concepte de «Quota soci campionat 2018» seguit del nom i el primer cognom al número de compte de l’Associació de Pilota grossa valenciana:

Banc Sabadell ES68 0081 1068 7200 0116 3121

ORGANITZA REGIDORIA D’ESPORTS – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.