EL PROPER DIJOUS 31 DE MAIG ARRANCA DE NOU EL CICLE CAFÈS EMPRENEDORS D’ONDARA ACTIVA AMB LA XERRADA DE PEDRO CATALÀ

CAFES EMPRENEDORS ONDARA ACTIVA. 2-01

Ondara, 25.05.18. Dins del programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa”, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per l’Alcalde, José Ramiro, està organitzant una nova edició del cicle “Cafès Emprenedors”; un cicle de xarrades informals a càrrec d’empresaris de la localitat, en les que aborden la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local.

La primera de les xerrades d’aquesta edició de “Cafès emprenedors” tindrà lloc el proper dijous 31 de maig de 15:30 a 17 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, a càrrec de Pedro Català, «gurú» de la cosmètica natural i fundador de Twelve Beauty.

La següent sessió anirà a càrrec de José Juan Fornés, director general de supermercats Masymas, i se celebrarà el dimecres 27 de juny de 15:30 a 17 hores, també a la Casa de Cultura d’Ondara.

Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s a l’oficina d’ADL-AFIC d’Ondara, telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org.

Publicado en Actualitat, AFIC.