EL COL·LEGI SANCHIS GUARNER ESTRENARÀ MILLORES AL PATI AMB L’INICI DEL CURS ESCOLAR

Durant aquest estiu s’han realitzat diverses labors de neteja i manteniment als centres educatius d’Ondara

Ondara, 04.09.17. Durant aquest estiu, l’Ajuntament d’Ondara ha realitzat diverses obres de millora i posada a punt dels centres educatius d’Ondara (Col·legis Sanchis Gaurner i Marjals, i Escoleta) tant a l’interior com a l’exterior dels centres, de cara a l’inici del curs escolar 2017-2018.

La Regidora d’Educació, Mar Chesa, ha recalcat que una de les principals actuacions realitzades han sigut les millores fetes al pati del Col·legi de Primària Sanchis Gaurner, on s’ha retirat part de la grava del pati, procedint a l’ampliació de la pista esportiva al costat de l’edifici principal, gimnàs i frontó. De manera que s’aconsegueix un major confort i comoditat per als alumnes en el pati, retirant de forma progressiva les àrees de grava.

pati sanchis guarner

D’altra banda, s’ha procedit a la col·locació de les pissarres digitals a les aules que no en tenien, de manera que totes les aules tant del Sanchis Guarner com del Marjals ja compten amb pissarres digitals (sent aquesta una de les novetats de l’inici del curs escolar).

També s’han dut a terme totes les labors de neteja i manteniment dels edificis que s’havien sol·licitat per la comunitat educativa als Col·legis Sanchis Guarner i Marjals, i a l’Escoleta Infantil Municipal, a fi que el proper dilluns 11 de setembre estiguen en perfectes condicions per al començament del curs. Així, s’han realitzat actuacions de neteja a fons, arreglaments de portes, parets, escales, pintura i jardineria, entre altres.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.