COMENÇA “ONDARA ACTIVA” AMB EL PROGRAMA DE FORMACIÓ DE PROJECTES EMPRESARIALS

8 emprenedors locals participen en el programa global de formació

Ondara 27.10.16. Ahir va començar el període de formació d’emprenedors, dins del nou programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa”. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica d’Ondara, que dirigeix José Ramiro, l’objectiu de la qual és incrementar la taxa de creació d’empreses a Ondara a través de l’autoocupació i vincular l’empresariat local amb el foment de l’emprenedoria.

El Programa de Creació d’Empreses 2016 va destinat a recolzar i fomentar la creació d’empreses, proporcionant a l’emprenedor ferramentes i coneixements per al desenvolupament i posada en funcionament de la seua idea de negoci. En aquest programa (que és gratuït per als participants) han començat ara la seua formació un total de 8 persones; tots ells emprenedors locals que han presentat un projecte de negoci. El període de formació és del 26 d’octubre al 7 de novembre, i compta com a formadors amb Pedro Reig, especialista en Màrqueting i Negoci; i Isaias Pérez Corral, responsable d’Administració i Recursos Humans.

El Programa combina impartir coneixements sobre el món de l’empresa, amb la tutorització per experts de cada àrea dels projectes participants. Després de la fase de formació (un curs a mesura per a emprenedors que estan interessats a implantar una empresa a Ondara) se celebrarà una masterclass, i posteriorment, reunions informals amb empresaris i emprenedors locals que parlen des de la seua experiència.

ondara-activa-4 ondara-activa-3 ondara-activa-2
Respecte al contingut del Programa de Formació, les matèries que s’estan impartint a “Ondara Activa” pretenen proporcionar una visió global de les diferents àrees funcionals de l’empresa, amb l’objectiu que els emprenedors inicien i construïsquen projectes sòlids. Els mòduls a impartir seran els següents: Model de negoci, segmentació i estratègia; Fent nombres: aspectes econòmics-financers; Formes jurídiques, relacions laborals, i fiscalitat; Eixir a vendre: màrqueting i estratègia comercial; Projecte i tancament.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.