ISABEL GARCÍA CASABÓ ÉS LA NOVA GERENT DE LES EMPRESES MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Es van presentar 17 sol·licituds per al lloc d’Alta Direcció, la selecció del qual ha estat realitzada de forma externa a l’Ajuntament

Ondara, 18.07.16. Ja s’ha incorporat al seu lloc de treball la nova gerent de les empreses municipals de l’Ajuntament d’Ondara. Es tracta d’Isabel García Casabó, que ha estat seleccionada mitjançant un procés dut a terme de manera externa a l’Ajuntament per a garantir l’objectivitat, després de la publicació per part de l’Ajuntament d’Ondara de la corresponent convocatòria per a la selecció del lloc de treball de gerent de les empreses municipals, d’acord amb els principis d’igualtat, objectivitat, mèrit i capacitat. Les funcions de la gerent, seran, entre altres, la direcció, gestió i administració de les societats en els termes que preveu els seus estatuts; ostentar la representació legal de les mercantils en aquelles matèries o assumptes en què el Conseller Delegat o el President se la conferisquen; exercir la direcció immediata del personal de les mercantils; dirigir, inspeccionar i impulsar els projectes, iniciatives, activitats, obres i serveis de les mercantils, així com elaborar l’avantprojecte del pressupost de les mercantils, entre altres funcions.

Es tracta d’un Contracte Especial d’Alta Direcció per al lloc de treball de Gerent de les empreses públiques municipals Promocions i Iniciatives Municipals d’Ondara, S.L.U. (PIMON) i Serveis Integrals de Neteja i Medi Ambient d’Ondara, S.L.U. (SINMA). Entre els requisits per a presentar la sol·licitud a aquest lloc de treball, es trobava disposar de la titulació de Titulat Universitari Superior. La convocatòria pública es va realitzar en el període del 3 al 23 de novembre de 2015, i posteriorment s’ha dut a terme el procés de selecció.

Isabel García Casabó és Llicenciada en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, amb l’especialitat d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Transports; Diplomada en Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques, i Diplomada en Funció Gerencial d’Administracions Locals. Posseeix àmplia experiència en la gestió pública, tant des d’àrees tècniques com a administratives, i ha exercit llocs de responsabilitat en Ajuntaments com València, Sabadell, Badalona, Manresa i Santa Coloma de Gramenet, destacant el seu exercici com a Cap del Servei de Via Pública, Serveis Urbans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Manresa (més de 3 anys), i la seua actual destinació com a Directora de Serveis Territorials (Urbanisme, Serveis Municipals, Espai Públic, Civisme i Sostenibilitat) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (més de 4 anys); ja que ha deixat per a incorporar-se a la gerència de les empreses municipals d’Ondara.


Per a
la selecció de gerent, s’han analitzat un total de dèsset sol·licituds amb la seua corresponent documentació. Una vegada confrontats amb els requisits i competències prèviament definits per al lloc, es van assenyalar un total de vuit finalistes, que eren els que més s’ajustaven al perfil requerit, en funció dels criteris de formació i experiència específics exigits per al càrrec. En fase posterior, es van realitzar les entrevistes individuals amb els vuit candidats finalistes, a fi d’avaluar el seu nivell d’adequació al catàleg de competències definides en l’anàlisi del lloc de treball, així com per a conèixer determinades circumstàncies personals i sobre la seua situació laboral actual. En aquesta última fase es van descartar tres candidats per adequar-se menys al catàleg de competències definides en l’anàlisi del lloc de treball, i a un candidat per la vinculació amb un dels membres del Consell d’Administració de les dites empreses. Quedant finalment quatre candidats. I considerant a la candidata Isabel García Casabó amb la millor valoració, es va proposar el seu nomenament.

La nova gerent ja ha començat a realitzar la seua funció, així com també el nou Conseller Delegat de PIMON i SINMA, Francesc Antoni Giner, el qual ja va assumir aquest càrrec després de la renúncia, en la Junta General de les empreses del passat 30 de juny, de l’anterior Conseller Delegat, Josep Carles Femenia (la renúncia del qual a la seua acta de regidor serà presentada formalment en el pròxim ple). S’iniciarà així el procediment legal oportú per a designar a Francesc Antoni Giner com a regidor pel PSPV a l’Ajuntament d’Ondara, si bé des de del passat 30 de juny ja és el Conseller Delegat de PIMON i SINMA.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.