LA BANDERA DELS “X TRADIJOCS DE LA MARINA ALTA” ARRIBA A ONDARA

Uns 30 d’escolars de 9 a 11 anys d’Ondara participaran enguany en la desena edició dels jocs, que se celebraran aquest diumenge 12 de juny a Beniarbeig

Ondara, 08.06.16. Ahir va arribar a Ondara la bandera de la X Edició dels Tradijocs de la Marina Alta, que se celebraran a Beniarbeig el diumenge 12 de juny. La bandera està recorrent els municipis que participen en els Tradijocs, i ahir a la vesprada va ser el torn d’Ondara.

El Pavelló d’Ondara va ser l’escenari que va acollir l’arribada de la bandera, que va ser rebuda per part de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, així com per alguns dels 30 escolars d’Ondara de 5è i 6è de primària que participaran enguany en aquesta cita esportiva, l’objectiu de la qual és continuar amb la pràctica dels jocs tradicionals de la nostra terra. Mar Chesa ha recalcat la importància que té un esdeveniment com els Tradijocs “per a fer comarca”, i ha manifestat que “l’important és que els xiquets gaudisquen en aquests jocs i que participen tenint sempre presentes els valors esportius i cívics”.

En la present edició dels Tradijocs seran nou els jocs que podran practicar-se: “sambori”, “raspall”, “corda”, “boletes”, “xapes”, “mocador”, “birles”, “set i mig”, i “cementeri”. Els pobles que participen en aquesta desena edició dels Tradijocs són Alcanalí, Beniarbeig, Benidoleig, Benissa, Benitatxell, Calp, Dénia, El Verger, Els Poblets, Gata, Jesús Pobre, La Rectoria, La Xara, La Vall de Laguar, Llíber, Murla, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Senija, Teulada-Moraira, Xàbia i Xaló.

Publicado en Actualitat, Esports.