ÈXIT ROTUND DEL GEGANT EN LA SEUA PRIMERA EDICIÓ

 

gegant (1) gegant (2) gegant (3) gegant (5)

 

Vora tres mil persones van gaudir dels concerts, la gastronomia i la naturalesa el Diumenge de Pasqua a Segària

 

Ondara, 29.03.16. Finalitzats els dies de vacances de Setmana Santa, ha destacat especialment a Ondara la celebració del primer festival Gegant diumenge passat a Segària; un festival musical en plena naturalesa que va ser tot un èxit quant a participació i assistència, i que va suposar una oferta lúdica i d’oci molt apropiada per a aquests dies de Setmana Santa i Pasqua. El Gegant va complir el seu objectiu de conjugar la naturalesa, l’esport i la música.

 

En un dia amb una meteorologia que acompanyava a gaudir de l’aire lliure, van ser milers les persones de totes les edats, tant d’Ondara com d’altres punts de la comarca i també de fora, que van pujar a Segària a viure amb intensitat els concerts, la gastronomia del street food, les activitats per als més menuts i els passejos per la muntanya. Unes tres mil persones van gaudir de la proposta durant tota la jornada del diumenge. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha destacat l’alta participació registrada, i la satisfacció expressada pels assistents. Així mateix, ha donat les gràcies als grups musicals que van participar en l’esdeveniment, també al públic, així com a tots els col·laboradors i voluntaris que van contribuir a fer realitat el Gegant. Raquel Mengual ha destacat el comportament cívic de tots els assistents, que van contribuir a mantenir l’ordre i la neteja en aquest entorn natural.

 

El Gegant va estar organitzat per l’Ajuntament d’Ondara, Atomic Studios, Màxim Sound, Cítric, i va comptar amb la col·laboració de Policia Local d’Ondara i Protecció Civil (que van vetlar per la seguretat viària), de Màxima Bikes i de diversos col·laboradors.

 

Quant als concerts, es van succeir des de les 12 i fins a les 19 hores a l’escenari instal·lat al camp de tir de Segària, amb la muntanya de fons, i van comptar amb l’actuació de huit grups musicals provinents de la Marina Alta i de València, en diferents idiomes; valencià, castellà i anglès. Van actuar per ordre Tremp (Gata), Rocco (Dénia), The Liarla (Ondara), Fanàticos (la Safor), Badlans València), Tarque & Ovidi Blues Explosion, Solar (Ondara), i Red Buffalo (València), mentre que entre canvis de grups les sessions van anar a càrrec d’El Griego. A més, el grup de batucada Ondaratack també va animar amb la seua presència la jornada a la muntanya.

 

El Gegant va comptar amb públic de totes les edats, i també va haver-hi propostes per als més menuts, amb divertits i variats tallers, manualitats i jocs; diferents tipus d’ofertes gastronòmiques, amb la instal·lació de quatre caravanes de “Street Food” i servei de barra, a càrrec de Cítric.

 

L’organització, a fi de protegir la naturalesa i el medi ambient, en celebrar-se aquesta proposta en un paratge natural, va comptar amb gots retornables, i a fi d’evitar la massiva afluència de vehicles particulars, es va disposar un servei minibús des de l’aparcament del MasyMas fins al parc de Segària, per a pujar al matí i tornar a la vesprada. També es van condicionar terrenys cedits per particulars que van ser utilitzats com a aparcament.

gegant (6) gegant (9) gegant (12) gegant (18) gegant (22) gegant (29)

 

 

 

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Cultura.