ELS ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA GONZALO ORTOLÀ VAN MOSTRAR ELS SEUS AVANÇOS EN LES AUDICIONS CELEBRADES A LA CASA DE CULTURA

 

 

 

Ondara, 29.03.16. Dimecres passat 23 de març, abans de començar les seues vacances, els i les alumnes de l’Escola de Música Gonzalo Ortolà d’Ondara van protagonitzar unes audicions a la Casa de Cultura d’Ondara en les que van mostrar, davant el nombrós públic assistent, els seus avanços musicals al llarg del curs.

 

Uns quaranta xiquetes i xiquets que estudien música en aquesta escola musical, van delectar les famílies amb la interpretació de diverses peces amb diferents instruments. La seua actuació va ser molt aplaudida. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, els ha donat l’enhorabona i ha felicitat els jóvens intèrprets pels seus avanços, fruit de les hores d’assaig a l’Aulari de Música.

 

audicions musica (1) audicions musica (2) audicions musica (3) audicions musica (4) audicions musica (5) audicions musica (6) audicions musica (7) audicions musica (8) audicions musica (9) audicions musica (10)

Publicado en Actualitat, Cultura.