LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT CONVIDA A LA CIUTADANIA A PARTICIPAR EN LA INSTAL·LACIÓ DE NIUS PER A MUSSOLS  

 

La iniciativa es durà a terme el dissabte 12 de març i va dirigida a tots els públics

 

Ondara, 03.03.16. El proper dissabte 12 de març es durà a terme una jornada impulsada per l’organització ecologista SeoBirdlife (Grup Local Llevant) amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, per al muntatge i instal·lació de nius per a mussols en diversos punts de les zones rurals del terme municipal d’Ondara. La iniciativa començarà a les 10 hores i el punt de trobada serà al parc de les Marjals. Des d’allí s’acudirà a diversos llocs on s’instal·laran aquests nius, que han sigut elaborats per part dels alumnes de l’àrea de tecnologia de l’IES Xebic d’Ondara.

 

L’Ajuntament d’Ondara ha col·laborat en aquesta proposta a través de la Regidoria de Medi Ambient, aportant el material necessari per a la construcció de les casetes-nius. L’activitat és gratuïta, i va dirigida a tots els públics. Les inscripcions es poden realitzar en seo-levante@seo.org. La col·locació d’aquests nius es produirà en zones d’horts, camps i zones rurals del terme municipal d’Ondara, i el projecte servirà per al control de rates i plagues. Els nius per als mussols seran casetes que s’instal·laran en el part superior de pals de fusta sense ús.

 

PLANTACIÓ D’ARBRES EN EL XOPAR

 

D’altra banda, el Regidor de Medi Ambient, Pere Picornell, ha anunciat que el dilluns 21 de març es durà a terme una plantació d’arbres a la zona verda del Xopar, que comptarà amb la participació dels alumnes de 3r i 4t curs de primària del Col·legi Públic Sanchis Guarner. Es plantaran 24 xops i 1 lledoner.

Publicado en Associacions.