L’AJUNTAMENT D’ONDARA TREU A LICITACIÓ EL PATROCINI PUBLICITARI DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS

S’estableixen com aportacions econòmiques mínimes 5.500 euros en el cas de Futbol; 2.500 euros per l’escola de bàsquet i 1.000 per la de Pilota

Ondara, 23.10.24. L’Ajuntament d’Ondara ha tret a licitació el contracte de patrocini publicitari en la roba esportiva de les Escoles Municipals de l’Ajuntament d’Ondara, segons ha informat el Regidor de Compres i Contractació, Lluís Fornés. La modalitat de patrocini consisteix en l’aportació econòmica del patrocinador, que es destinarà al finançament total o parcial de la compra d’equipatges de la roba esportiva de l’Escola Esportiva Municipal objecte de cada Lot. L’Ajuntament d’Ondara serà l’encarregat d’adquirir el vestuari esportiu, així com la seua serigrafia.

L’Ajuntament d’Ondara té establides diferents modalitats d’escoles esportives a les quals proveeix del vestuari esportiu corresponent de manera uniforme. Per tal que el cost d’aquests equipatges no repercuteixi en la seva totalitat directament a les arques municipals, es pretén la participació d’empreses patrocinadores que, a canvi de la inclusió de la seva marca publicitària en els equipatges, se’n facen càrrec del cost, de forma total o almenys parcial. S’estableixen 3 lots, un per cadascuna de les següents Escoles Esportives: Escola de Futbol, Escola de Bàsquet i Escola de Pilota Valenciana. S’estableixen els següents imports o aportacions econòmiques mínimes (preu base) a proposar pels licitadors (per les tres temporades objecte del contracte): Futbol 5.500 euros; bàsquet 2.500 euros i Pilota 1.000 euros; sent un import mínim, que podrà ser millorable a l’alça. No s’admetran propostes inferiors al mínim de licitació. El valor estimat del contracte és de 9.000 euros. S’estableix una durada de 3 temporades esportives: part restant de la temporada actual (gener 2025-juny 2025); temporada setembre 2025-juny 2026, i temporada setembre 2026-juny 2027. O siga, el contracte entrarà en vigor en gener de 2025 i acabarà en juny de 2027 (30 mesos).

Ja està publicat el plec de prescripcions tècniques i clàusules administratives a la plataforma de licitació de l’estat. Les ofertes es poden presentar des de hui i fins al dia 6 de novembre 2024 en la plataforma de contractació de l’Estat:

https://contrataciondelestado.es/wps/portal/

Respecte a les escoles objecte del patrocini, cal esmentar que en Futbol, actualment es compta amb 16 equips, amb 270 participants. 11 equips estan federats, i 4 competeixen a nivell comarcal. En el cas del Bàsquet, es compta amb 10 equips, amb 123 participants. 9 equips estan federats, i 2 competeixen a nivell comarcal. I en Pilota, es compta amb 9 equips, amb 42 participants. Els 9 equips estan federats, i els 9 competeixen a nivell comarcal. Les Escoles Esportives Municipals participen en esdeveniments esportius en l’àmbit territorial què s’indica a continuació (sent aquest també l’àmbit de difusió de la marca publicitària del patrocinador): Futbol: Àmbit d’actuació comarcal i provincial (Alacant zona nord i valència zona sud). Bàsquet: Àmbit d’actuació comarcal i provincial (Alacant zona nord i valència zona sud). Amb possibilitat de competir per tot arreu de la comunitat valenciana. Pilota: Àmbit d’actuació comarcal i provincial (Alacant zona nord i valència zona sud). Amb possibilitat de competir per tot arreu de la comunitat valenciana.

Cal esmentar que queden excloses les propostes de patrocini d’empreses relacionades amb la fabricació o subministrament de begudes alcohòliques, tabac, jocs d’atzar i cases d’apostes, serveis per a persones adultes; i en general qualsevol que implique un biaix de caràcter ideològic o polític, sexual, discriminatori de persones o col·lectius, o que puga ofendre la sensibilitat de les persones. En tot cas, l’Ajuntament d’Ondara es reserva el dret d’excloure qualsevol tipus de sol·licitud que no encaixe o siga inadequat a l’àmbit destinat de la convocatòria (escoles esportives municipals). Les camisetes també duran imprès en el lloc habitual el logotip de l’Ajuntament d’Ondara i d’Ondara Esportiva.

** AJUNTAMENT D’ONDARA **

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Esports.