EL 2 DE NOVEMBRE SE CELEBRARÀ A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA EL CONCERT DEL FESTACARRER QUE ES VA AJORNAR PER LA PLUJA EN SETEMBRE

Tant les entrades adquirides prèviament per al concert Festacarrer, com les acreditacions, seran vàlides per la nova data de celebració del 2 de novembre

Ondara, 22.10.24. L’Ajuntament d’Ondara recorda que el pròxim dissabte 2 de novembre se celebrarà a la Plaça de Bous d’Ondara, tal com estava previst, el Concert del Festacarrer 2024, que es va haver d’ajornar el passat dissabte 21 de setembre degut a les previsions de pluja. Aquest concert protagonitzat per La Fúmiga, Cactus i VadeRock, se celebrarà el dissabte 2 de novembre des de les 18 hores (obertura de portes). A les 18:30 hores actuarà Cactus; a les 20 hores La Fúmiga, i a les 21:30 hores, Va de Rock (Bingo Musical en valencià).

Des de l’Ajuntament d’Ondara es recorda que tant les entrades adquirides prèviament per al concert, com les acreditacions, seran vàlides per aquesta nova data. A més, encara queden entrades disponibles en www.agendaondara.es (preu 3 euros per despeses de gestió). Les persones que encara no tinguen la seua acreditació, podran obtindre-la a la Casa de Cultura d’Ondara fins el 31 d’octubre (en els horaris d’obertura de la Casa de Cultura); i també el mateix dia del Concert Festacarrer, el dissabte 2 de novembre de 10:30 a 13:30 hores i a partir de les 14:30 hores, en l’àrea d’acreditacions del Concert.

Cal destacar que el dissabte 2 de novembre els Festers de la Soledat 2025 oferiran també els sopars (tal com estava previst en la data inicial del Concert del Festacarrer) a la Plaça Vicent Andrés Estellés. Les persones interessades poden fer la reserva al telèfon 615817148.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.