L’INFANTIL MASCULÍ DE BÀSQUET D’ONDARA, CAMPIÓ I EL FEMENÍ, SUBCAMPIÓ DE LLIGA VALENCIANA 2024

El júnior masculí d’Ondara també aconsegueix la plata en la lliga Valenciana

Ondara, 21.10.24. El passat cap de setmana del 12 d’octubre es van disputar a Calp les últimes finals en l’edició d’Alacant de Lliga Valenciana 2024. Els equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara han aconseguit uns magnífics resultats en les finals. En categoria Infantil Primera, els equips d’Ondara van arribar a la final i van ser campions en els masculins, i subcampiones en la final femenina. D’altra banda, l’equip júnior masculí va ser subcampió en la final disputada el passat 4 d’octubre. Des de la Regidoria d’Esports, el seu responsable, Lluís Fornés, ha donat l’enhorabona als equips i als seus entrenadors pels resultats.

En Infantil Masculí Primera es va proclamar campió l’equip Escoles Esportives Ondara davant Medmarket CB Terralfàs per un tanteig 69 – 41, i el jugador d’Ondara Kevin Claudiu Daniel va ser MVP. Un parcial de 11-0 en el 7é període va sentenciar la trobada en favor d’ Escoles Esportives Ondara davant un Medmarket CB Terralfàs que va aguantar el ritme però que finalment va cedir davant l’empenyiment d’un equip liderat per un extraordinari Kevin Claudiu Daniel, que es va anar fins als 37 de valoració.

En Infantil Femení Primera , CD Paidos Dénia es va imposar a Escoles Esportives Ondara per 54 – 43; no obstant, Julia Ortolá (Escoles Esportives Ondara) va ser considerada MVP. Per dues vegades va haver de remuntar CD Paidos Dénia en la primera meitat per a recuperar els bons períodes inicials de Escoles Esportives Ondara. Però al final eixe esforç extra va donar resultat i va acabar atorgant-los la victòria a les dianenses.

En Júnior Masculí , C.B. Teixereta va guanyar la final contra Escoles Esportives Ondara en un partit molt igualat, per 62 a 60, sent l’equip ondarenc subcampió de la Lliga Valenciana 2024. Josep Cano (Escoles Esportives Ondara) va ser considerat MVP.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.