ÈXIT ROTUND EN LA PRIMERA EDICIÓ DEL PROGRAMA «ANEM DE MARXA», ORGANITZAT PER LA REGIDORIA D’INFÀNCIA, ADOLESCÈNCIA I JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Ondara, 21.10.24. El passat divendres va concloure amb èxit la primera edició del programa d’oci nocturn «Anem de marxa»; una iniciativa pionera impulsada per la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Jordi Ruiz. El projecte, dissenyat com una alternativa saludable per al temps lliure dels joves, ha tingut lloc durant quatre divendres dels mesos de setembre i octubre, oferint una proposta d’oci que combina activitat física, diversió i convivència. El programa, que s’ha desenvolupat entre les 20 i les 22 hores, ha consistit en la realització d’una ruta a peu dinamitzada, en la qual els joves participants han pogut gaudir de diverses activitats i jocs que s’han anat desenvolupant al llarg de tot el recorregut. El recorregut culminava amb un sopar de cabasset.

L’acollida del programa ha estat molt positiva, destacant tant l’alta participació com les valoracions favorables per part dels joves i de les seves famílies. Els i les participants han valorat especialment la varietat de les activitats, la diversió que oferien i la possibilitat de gaudir de l’aire lliure en un horari que normalment s’associa amb altres tipus d’oci. Així mateix, les famílies han subratllat la importància de disposar d’alternatives d’oci nocturn saludable per als seus fills i filles, destacant la seguretat i la confiança que els ofereix una activitat organitzada per l’Ajuntament. Aquest programa ha estat organitzat i dinamitzat completament pel personal del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, que s’ha encarregat de la coordinació de les activitats i de garantir el bon funcionament de les rutes.

Segons ha destacat el Regidor d’Infància, Adolescència i Joventut, Jordi Ruiz-Orejón, el programa «Anem de marxa» ha complit àmpliament les expectatives; «estem molt contents amb la resposta que hem tingut per part dels joves d’Ondara, hem aconseguit crear un espai d’oci nocturn alternatiu, on els joves han pogut gaudir d’una activitat saludable i divertida, allunyada dels estereotips més habituals d’oci nocturn», ha indicat. El regidor també ha destacat que la finalització del programa, després d’aquesta primera edició, es deu a la progressiva baixada de les temperatures nocturnes, que dificulten el desenvolupament d’activitats a l’aire lliure en horaris avançats. No obstant això, des de l’Espai Jove ja s’està treballant en noves propostes per als propers mesos.

REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.