A PARTIR DEL 22 D’OCTUBRE S’IMPLANTARÀ EL SENTIT ÚNIC AL CARRER MARJALS I CARRERS DE LA ZONA DE CAIXA D’ESTALVIS

  • En aquesta actuació, els carrer Marjals, Antonio Ramos C i Miguel de Cervantes (zona Caixa d’Estalvis) passen de doble sentit a sentit únic
  • Es tracta d’una actuació demandada pel veïnat, per seguretat i per millorar la circulació

Ondara, 18.10.24. L’Ajuntament d’Ondara modificarà el sentit circulatori de diversos carrers per a millorar el trànsit viari. Seguint amb la iniciativa que es va engegar el passat mes de maig, (quan les modificacions de direccions de carrers van milloraran el trànsit rodat en la zona Tossals amb Avda. Alacant i Avda. Marina Alta); ara, i donat aquest resultat positiu, les modificacions per implantar el sentit únic es realitzaran d’una banda, al carrer Marjals, que passarà de doble sentit a sentit únic, en direcció des de carrer Constitució cap al carrer Joan Gil. D’altra banda, es canviarà, en la zona Caixa d’Estalvis, els carrers Antonio Ramos C i Miguel de Cervantes, que passen a ser de doble sentit a sentit únic. Antonio Ramos C anirà en sentit des del carrer Xàbia cap al carrer Oscar Esplà; i Miguel de Cervantes serà en sentit únic en direcció contrària; del carrer Oscar Esplà cap al carrer Xàbia. En aquests carrers també es modificarà la senyalització, fent més visible les direccions de trànsit.

Aquestes modificacions es posaran en marxa des del pròxim dimarts 22 d’octubre a les 8 hores, segons han informat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Cap de la Policia Local, Toni Galiano. A través de l’àrea Tècnica Municipal i a instància del departament de Seguretat Ciutadana, s’ha justificat les modificacions assenyalant que amb aquestes actuacions circulatòries s’adaptaran diversos trams de carrer, aconseguint una notable millora i més seguretat viària en la circulació, al mateix temps que es reordena la circulació per a aconseguir vials unidireccionals en llocs estrets que es compatibilitzen amb un ús de vianants. Les modificacions de carrers de doble sentit per sentit únic en aquestes zones ha sigut una demanda veïnal.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.