EL DIJOUS 31 D’OCTUBRE, NIT D’ÀNIMES A ONDARA!

Es farà el Passatge Terrorífic a l’Espai Jove, i la campanya «No tingues por al comerç local» en col·laboració amb els comerços i empreses locals

Ondara, 14.10.24. Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Ondara la nova proposta engegada de forma conjunta per diversos departaments municipals amb la intenció de celebrar la Nit d’Ànimes, el dijous 31 d’octubre. En la presentació han participat la Regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual; el Regidor de Joventut, Jordi Ruiz, la tècnica ADL, Ana Cotaina; i el tècnic de Joventut, Pedro Gil. Segons han explicat, la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut d’Ondara, juntament amb la Regidoria de Promoció Econòmica, ha organitzat un complet programa d’activitats per a la celebració de la Nit d’Ànimes, amb l’objectiu d’oferir propostes lúdiques i dinamitzar les compres a la localitat durant aquesta festivitat tan especial.

Passatge Terrorífic a l’Espai Jove

Per part de la Regidoria de Joventut (dirigida per Jordi Ruiz), el dijous 31 d’octubre, tindrà lloc el ja tradicional Passatge Terrorífic a l’Espai Jove. Aquest esdeveniment, adreçat a infants i joves, ha estat preparat pels i les participants del programa de participació juvenil JovesPro, que des del mes d’agost han estat treballant en la creació d’una experiència «aterridora i única». L’activitat es realitzarà en dos torns per grups de màxim 8 persones: de 19:00 a 20:30 hores destinat a infants d’entre 7 i 10 anys; i de 21:00 a 22:30 hores: per a joves a partir dels 11 anys. Les inscripcions es poden realitzar ja al web de joventut: https://joventut.ondara.org/ .

«No tingues por al comerç local»

D’altra banda, la Regidoria de Promoció Econòmica (dirigida per Raquel Mengual), en col·laboració amb els comerços i empreses locals, ha posat en marxa la campanya «No tingues por al comerç local» que es desenvoluparà durant tota la setmana, del 28 al 31 d’octubre. Amb aquesta iniciativa, les persones que realitzen compres als comerços i empreses adherides durant la setmana, podran obtenir tiquets (entrades gratuïtes) per a participar en els tallers terrorífics que tindran lloc al Prado el 31 d’octubre de 17:30 a 20:30 hores: maquillatge terrorífic, globomòmies i ratpenats.

Amb aquesta oferta d’activitats, les Regidories volen incentivar la participació ciutadana, promoure l’esperit festiu entre els més joves i, alhora, donar suport al comerç de proximitat.

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.