L’AJUNTAMENT D’ONDARA JA DISPOSA DE LA NOVA APP “ONDARA DIGITAL”

Ondara, 02.10.24. L’Ajuntament d’Ondara ha posat a disposició de la ciutadania la nova APP “Ondara Digital” disponible en Android i Ios. L’objectiu és facilitar i millorar l’experiència del ciutadà com a resultat de la millora i el desenvolupament d’eines de l’administració digital, fent-la més accessible, utilitzable, eficient i eficaç. Les principals funcions que trobarà l’usuari en l’aplicació “Ondara Digital” són incidències i suggeriments; xat amb l’Ajuntament, comunicació de violència masclista; registre d’animals i alerta per pèrdua; esdeveniments municipals; seu electrònica; ràdio i xarxes socials; i atenció telefònica.

Es tracta d’una nova plataforma APP per a la gestió d’incidències que s’ha implementat a l’Ajuntament d’Ondara amb els fons promoguts per la Diputació d’Alacant i subvencionats pels Fons Next Generation, segons les bases reguladores (2022) de subvencions destinades a la transformació digital i modernització de les Administracions de les Entitats Locals, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència; en concret per al “Subministrament d’eines d’administració digital per a ajuntaments. Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU: Subministrament de plataforma APP per a la gestió d’incidències”. El cost total (IVA inclòs) de la nova APP a Ondara ha sigut 33.500 euros.

La plataforma APP per a la gestió d’incidències “Ondara Digital” ja està disponible per a la seua descàrrega gratuïta per part dels usuaris. Aquesta APP permet als ciutadans la comunicació en temps real amb el consistori d’Ondara; qualsevol ciutadà del municipi pot comunicar en temps real les incidències detectades. La nova APP Ondara Digital permet aglutinar en l’aplicació tota la informació referent a notícies, bàndols i alertes; punts d’interès, enquestes i informació Municipal. L’objectiu que es persegueix amb aquesta eina és subministrar eines d’administració digital destinades a municipis de la província d’Alacant amb població de fins a 20.000 habitants per a millorar l’accessibilitat dels serveis públics digitals als ciutadans i empreses; reduir la bretxa digital i utilitzar activament les tecnologies emergents en el desplegament de nous serveis digitals, entre altres.

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.