L’AJUNTAMENT D’ONDARA INSTAL·LA CASETES PER A LES COLÒNIES DE GATS EN DIVERSOS EMPLAÇAMENTS

La Regidoria de Benestar Animal també traslladarà el parc per a gossos del carrer Enric Valor al parc Tossals, davant l’inici de les obres de la Casa de la Música

Ondara, 25.09.24. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Benestar Animal que dirigeix Miguel Gomis, ha instal·lat casetes per a les diferents colònies de gats que existeixen en l’actualitat a Ondara, seguint per a això l’informe realitzat per la Policia Local d’Ondara, en el qual s’han determinat un total de 7 colònies en les quals viuen aproximadament 78 gats. Per a major benestar dels felins, des de l’Ajuntament d’Ondara s’han col·locat unes casetes per a donar-los refugi i aliment. Aquests llocs seran els únics que quedaran autoritzats per a portar aliment als gats (donar-los menjar en qualsevol altre lloc serà motiu de sanció). En concret, els llocs habilitats amb casetes per a les colònies de gats d’Ondara estan en els següents emplaçaments, segons ha informat Miguel Gomis:

1. Pàrquing del final de Ronda Generalitat (12 gats)

2. Final del carrer Carlos Arniches( 8 gats)

3. Solar Carrer Verger – Nacions sense estat (12)

4. Carrer Poeta Miguel Hernández (10)

5. Centre Comercial, carrer Alcanalí (13)

6. Centre comercial, Avda. Costa Blanca (9)

7: Pamis. C/ Pou (14)

Cal destacar que l’Ajuntament d’Ondara compta amb la col·laboració de l’Associació Arcoiris per a atendre les necessitats dels felins, portar-los menjar i implementar la campanya de castració, segons ha confirmat Miguel Gomis. Les persones que vullguen col·laborar voluntàriament amb l’Associació pot acudir a l’Ajuntament d’Ondara per omplir el document del carnet que les acredite oficialment com a persona voluntària per cuidar i alimentar les colònies felines controlades en la població d’Ondara.

D’altra banda, Miguel Gomis ha anunciat que a través de la Regidoria de Benestar Animal es traslladarà el parc per a gossos, que actualment està situat al carrer Enric Valor (en part de la parcel·la en la qual s’alçarà la Casa de la Música i les Arts Escèniques, l’inici d’obres de les quals és imminent). En construir-se en eixa parcel·la aquesta nova dotació municipal educativa, s’ha decidit reubicar la zona canina al parc Tossals; en concret en quadrant entre Poeta Teodor Llorente i Joan Luis Vives; és a dir, en l’espai que està al costat de les pistes de petanca, atés que en els altres tres quadrants se situa ja el Centre de Dia, el Pumptrack i el jardí Caragol. En aquest nou emplaçament es construirà un parc per a gossos, en una zona més adequada i condicionada per a les mascotes.

REGIDORIA DE BENESTAR ANIMAL * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.